preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.11.2009
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
super!!

Krzysztof
lat 24, Bielsko-Biała, kloss19...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.11.2009
IP/Host: *.hsd1.co.comcast.net
ucze sie angielskiego i jest super.

Alicja
lat 50, Jaworzno, alicjasz...@onet.eu

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.11.2009
IP/Host: *.chello.pl
bardzo jestem zachwycona tą nauką.bardzo niska cena i naprawdę dużo materiału.wszystko dobrze zorganizowane także nie ma takiej opcji żeby się nie nauczyć tego języka!!!1

agnieszka
lat 32, dąbrowa górnicza, dgorg...@interia.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.11.2009
IP/Host: *.210.105.3
jestem bardzo na tak, ale w odpowiedziach zdarzają się błedy. np. w lekcji 3 w cwiczeniu 1. w zdaniu :Avant, j'etait ... jest podana odpowiedz, ze to czas futur proche... a to oczywiscie nieprawda

natalia
lat 31, warszawa, maman...@gazeta.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
W lekcji 3 nie ma jeszcze żadnych czasów, może chodzi o lekcję 31, gdzie występują zdania z "avant", ale tam sprawdziliśmy że nie ma żadnych błędów.

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.11.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
W przyszłym roku wybieram się do Włoch i szukałem w sieci strony pozwalającej na opanowanie podstawowego słownictwa, by mieć satysfakcję i przy okazji zaimponować żonie oraz znajomym, z którymi się tam wybieramy. Na stronę 6ka.pl trafiłem przez przypadek i widzę, że to był strzał w dziesiątkę. Najbardziej cieszy mnie możliwość osłuchania się ze słownictwem oraz nauczenia prawidłowej wymowy i akcentu. Na razie wykupiłem pierwszą część kursu j. włoskiego, ale po opanowaniu materiału na pewno zdecyduję się na dalszą część. Cóż za wygoda: nigdzie nie muszę jeździć, sam wyznaczam sobie tempo nauki, nawet w pracy w wolnej chwili mogę rzucić okiem na stronkę ;-) Jestem na TAK!

Grzegorz
lat 38, Kędzierzyn-Koźle, tygrys_ho...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.11.2009
IP/Host: *.dynamic.dsl.as9105.com
Umiem już Angielski i to nawet dobrze (mieszkam w Szkocji już 4 lata) i ogólnie ten język jest bardzo łatwy. Mam mnóstwo przyjaciół i nawet jak powiem coś nie tak albo jak czegoś nie zrozumiem (co zdaża się bardzo żadko) to trochę się pośmiejemy ale potem mi wytłumaczą. Języka Niemeckiego uczyłam się w klasach 1-4 podstawówki ale niedużo pamiętam. Super język i bardzo bym chciała się ni swobodnie porozumiewać. Francuskiego się uczę w szkolę (po angielsku) ale nauczycelka jest okropna i zajmuje nam 3 miesiące opanowanie materiału który dalibysmy rade opanować w 3 tygodnie (gdyby nie nauczycielka). Hiszpański. Podobno strasznie duzo ludzi mówi tym językiem a poza tym może pojadę na wakacje do Hiszpanii. Byłoby super gdybym mogła się z nimi dogadać. Włoski! Italia! Zawsze chciałam jechać do Włoch. Co ja bym dała by nauczyć się tego języka. Jak skończe Hiszpański to napewno go wykupię. A Rosyjski. Rodzice trochę go umieją ale tak aby mnie nauczyć to nie. Zresztą nie są pewni czy dobrą znają wymowę i w ogólę.
Naprawdę super kursy. Ja to bym wszystkie wykupiła. Niestety nawet ktoś kto ma talent (a jak twierdzi większość koleżanek, kolegów, nauczycieli i rodziny to ja też ten talent mam) to nie da rady 7 językom naraz. (Bo ja też strasznie bym chciałą Holenderski) A poza tym jeszcze jest szkoła, a ja się trochę interesuję fizyką, historią i matematyką, no i sztuką. I trudno mi znaleźć czas nawet na Hiszpanski.
Jeszcze raz dziękuje! A kurs wcale nie jest taki drogi (jak to nie którzy piszą)

Zuzia
lat 13, tomekkornaszews...@googlemail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.11.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo się ciesze, że w końcu udostępnili tą stronę.... Na razie jestem na lekcji 3 ale jak tak dalej pójdzie to w krótce będę uczyła mojego kuzyna :-)

Marysia
lat 13, Gryfice, marysiapar...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.11.2009
IP/Host: *.dynamic.dsl.as9105.com
Od dawna fascynuję się językiem Hiszpańskim a ten kurs pomaga poznać mi nowe wyrażenia, gramatykę i słowa. Lekcje są bardzo dobrze wytłumaczone a ćwiczenia po każdej lekcji i powtórzenia na początkach pomagają utrwalić wiedzę. Bardzo dziękuje pani Kasi.

Zuzia
lat 13, tomekkornaszews...@googlemail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Francuski jest to piękny język i dla mnie bardzo łatwy :) Zawsze chciałam się go nauczyć i teraz mam okazję. Jedyne co, to musze jeszcze mamę namówić na kurs. Mam nadzieję, że się zgodzi. Bo bardzo zależy mi na tym aby znać ten język.

Paulina
lat 12, Żabia Wola, myszka192...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.10.2009
IP/Host: *.74.146.153
Jestem bardzo zadowolona z kursu.Jest on bardzo przystepnie napisany.
Gramatyka,ktora sprawia zawsze w jezyku obcym najwiecej problemow,jest tutaj wyjasniona w sposob bardzo prosty i zrozumialy.Wazne jest tez,ze sa cwiczenia utrwalajace i wymowa fonetyczna.Lekcje sa przygotowane na 6-ke! Dziekuje i gratuluje!
Pozdrawiam Pania Niedzielko i caly zespol 6ki,pl.

Dorota
lat 45, Agira, dorka1...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.10.2009
IP/Host: *.hsd1.ct.comcast.net
jestem na tak - super SZOSTKA, bardzo jest mi korzystna bedac w USA , DZIEKI!!!!!

ROMUALDA GROMEK
lat 55, DERBY-USA, Chmurka195...@wp.PL

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem już dojrzałą kobietą.Znam dobrze dwa języki.Moja przygoda z angielskim rozpoczęła się na Uniwersytecie Trzeciego Wieku.Postanowiłam nauczyć się tego języka.Potraktowałam to jako wyzwanie,taki sprawdzian pamięci...Cóż,nie szło za dobrze...Na dodatek męczące i nudne.Nie odpuszczałam jednak-ambicja nie pozwalała.Kupiłam kilka dodatkowych podręczników,jakieś kursy na DVD.Efekty?Cieniutko.Oj,cieniutko...
Niedawno znalazłam "6-kę".I TO JEST TO!...Tego mi trzeba było!
Wszystko jasno,przejrzyście,sympatycznie,łopatologicznie.Kolejne lekcje przerabiam bez problemu,dobrze mi idzie.Ba,nauka sprawia mi przyjemność.Dobrze,że jesteście!Lekcje tutaj to dla mnie wspaniała gimnastyka umysłu i...relaks.

Jadwiga
lat 52, Wodzisław Śląski, jagb...@poczta.onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo się cieszę, że nareszcie został uruchomiony kurs języka włoskiego. Długo na niego czekałam. Korzystam też z kursu języka angielskiego. Uważam, że ta forma nauki jest doskonała. Uczę się kiedy mam czas, nie czuję żadnej presji, dlatego robię to z wielką przyjemnoscią, wręcz dla rozrywki. Lekcje ułożone są jasno i przejrzyście i dzieki temu nie nurzą, a co wiecej nie przytłaczają iloscią materiału do opanowania. Może dzięki 6-tce nareszcie uda mi się opanować te języki w stopniu mnie zadowalającym.

Jola
lat 48, Reda, jsmielows...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo się cieszę ,że zapisałam się na kurs "Włoski na szóstkę"jest bardzo ciekawie opracowany ,duży plus za to że wszystko jest w jednym miejscu ,opracowania ,nagrania z wymową ,ćwiczenia nie trzeba tak jak z książkami ,kasetami marnować czasu na szukanie potrzebnych rzeczy:). Materiał jest czytelnie i łatwo opracowany,można się szybko ,dużo nauczyć i to takich zwrotów które się od razu przydają w rozmowie . Jestem bardzo zadowolona i z niecierpliwością czekam na jego drugą ,a nawet trzecią część:))!

sylwia
lat 34, bielsko-biała, sylwia.op...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.54.93.2.r-ce.pl
Bardzo się cieszę ,że mogłam skorzystać z takiej formy nauki języka włoskiego. Jestem osobą dość zapracowaną, mam raczej mało czasu na dodatkowe zajęcia, a w ten sposób mogę uczyć się kiedy chcę i jak długo chcę. Co prawda miałam już wcześniej do czynienia z tym językiem , ale teraz uczę się poprawności gramatycznej. Pozdrawiam serdecznie moją nauczycielkę i cały zespół. Gratuluję pomysłu!

Dorota
lat 40, Ropczyce, dorsm...@op.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem na TAK.Mogę uczyć się j.włoskiego bez uczęszczania na zajęcia.Cena jest przystępna.Nie mam na razie uwag bo to pierwsze lekcje dla początkujących.Powtarzam sobie codziennie.Można słuchać wymowy,ponadto odpowiadają mi ćwiczenia i ściąga.Liczę,że niedługo będzie kurs dla zaawansowanych. Poleciłam kurs mojej znajomej.

Maria
lat 47, Bydgoszcz, mariakasprza...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Super !! Jestem bardzo zadowolona !! Bo nie mam czasu na prawdziwą nauke a chce sie uczyc francuskiego !! Dziękuje wam !!!

Natalia
lat 13, Wołomin, natka...@amorki.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.centertel.pl
Witam serdecznie

kurs bardzo mi sie podoba i na to co tu jest nie jest drogi, a naprawde skuteczny.Jest naprawde fajnie przemyslane mozna sluchac i sobie poprawnie wymawiac,pozdrawiam

Ewa

ewa
lat 35, katowice, ewa77...@poczta.onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.mip.pl
kurs bardzo mi pasuje bo jest dostosowany do moich wymagań
powoli a do celu
pozdrawiam
jan lesiczka

jan
lat 54, Ostrów Wielkopolski, janlesicz...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.access.telenet.be
Witam serdeczne!

Od kilku dni uczę się języka włoskiego z "Szóstką". Jestem zachwycona swoimi postępami w nauce. Przejrzyste komentarze wprowadzające stopniowo wiadomości i możliwość słuchania wymowy ogromnie pomagają w przyswojeniu materiału.
Polecam wszystkim!!! To naprawdę świetny kurs!!!

Anna
lat 25, Gdańsk, kozd...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
bardzo podoba mi się forma kursu z innych języków. Nakważniejsze do możliwość dostępu niezależnie czy zrobiło się dłuższą przerwę czy nie. Możliwość korygowania własnej wymowy jest super. Od dwóch lat uczę się włoskiego i tego mi w 6 tce brakowało

Andrzej
lat 34, Jaktorów, arutkowsk...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.chello.pl
Od tygodnia uczę się włoskiego z tym kursem i na razie przerobiłam trzy lekcje. Kurs bardzo mi się podoba! :)
Ze względu na brak pieniędzy nie mogłam się zapisać na standardowy kurs i teraz jestem bardzo zadowolona :) Wiedza jest przekazana w bardzo przystępny sposób, nawet dla osób które nigdy nie miały do czynienia z tym językiem. Próbowałam tez innych kursów on-line, ale ten jest zdecydowanie najlepszy. Od dziś mam dostęp całego kursu, więc zaraz zabieram się do nauki.
Pozdrawiam :)

Marta
lat 20, Otwock, lipka-...@tlen.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.zeblach.com.pl
Witam wszystkich!
Ja jestem zachwycona, kiedyś uczyłam się kilka miesięcy normalnie na zajęciach.
Pierwsze części były dla mnie idealną powtórką i dopiero teraz tak naprawdę zrozumiałam kilka rzeczy, okazały się takie łatwe :)
W spaniałe jest to, że mogę sobie podróżować między lekcjami, wracać do rzeczy które gdzieś mi uleciały.
Fajnym pomysłem są też ciwiczenia, które zmuszają mnie do pomyślenia.
Ogólnie jestem na duże TAK

Joanna
lat 29, Wrocław, kraska-joan...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2009
IP/Host: *.radiojasnagora.pl
Witam!
Jak tylko otrzymałam wiadomość, że jest j. włoski to zaraz go wykupiłam, ponieważ długo na niego czekałam. Uważam , że jest świetnie zrobiony, zresztą jak wszystkie języki na tej stronie. Gratuluję tym osobą, które się przy tym trudzili , bo naprawdę jest to warte polecenia.
Zofia

Zofia
lat 47, Częstochowa, basiawarm...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.10.2009
IP/Host: *.tktelekom.pl
Ten kurs jest swietny! w mojej szkole jest tylko angielski a liceum do ktorego ide ma jeszcze francuski i chcialam znac chociaz jakies podstawy. szukalam na innych stronach ale jest tylko teoria i najwazniejszego czyli wymowy nie ma a te nagrania naprawde pomagaja. tu gdzie mieszkam jest dosc malo kursow francuskiego i sa dosc drogie bo najtanszy jest za 700zl a ten bardzo sie oplaca. Polecam!

Asia
lat 14, Legnica, koskowicen...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.10.2009
IP/Host: *.145.218.178
Wykupilam dwa kursy Angielskiego i jestem bardzo zadowolona:)Korzystam ja i moja corka.Super super pomysl i stronka.Dziekuje!!!!

Marzena
lat 36, Wroclaw, mwojtanows...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.10.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Chciałbym zachęcić do kursu hiszpańskiego na szóstkę. Zasadniczą zaletą tego kursu jest możliwość nauki on-line w dowolnym zakresie czasowym.
Można uczyć się intensywnie poświęcając 30minut dziennie lub na luzie po 10minut dziennie. Kolejne lekcje są bardzo dobrze opracowane. Wszystko dokładnie wyjaśnione jest po polsku a poza tym można posłuchać wymowy
każdej partii lekcyjnej. Ponadto w dziale ćwiczeń można wszystko powtórzyć i zapisać. Na koniec można zapisać własne notatki z lekcji.
Jestem nauczycielem angielskiego, ale postanowiłem nauczyć się hiszpańskiego. Jadę na wakacje do Hiszpanii. Na pewno się przyda. Jako pedagog mogę z całą odpowiedzialnością polecić ten kurs. Jest OK.

Zbigniew
lat 49, Warszawa, oks...@wp.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.10.2009
IP/Host: *.nat.student.pw.edu.pl
kilka dni temu wykupiłem dwie części kursu, powoli przemierzam przez pierwszą część, jestem bardzo zadowolony ;)

Michał
lat 23, Warszawa, timm...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.10.2009
IP/Host: *.75.121.6
Supcio stronka! Dobry pomysł gdy kolo jest chory! Klikasz w stronę i się uczysz i nie masz żadnych zaległości!:) Naprawde fajny pomysł:) pozdro

Anulka:*
lat 14, warszawa, ania-mari...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.10.2009
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Język niemiecki którego uczę się na tej stronie, zawiera to czego uczę się na niemieckim w szkole. Dlatego mogę lepiej udoskonalić sobie dane słownictwo. Na razie jestem na temacie 1 poziom początkującym. Uwielbiam niemiecki, wiem że nie jest on trudny:)

Wikusia
lat 10, Gniezno, wikunia19...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.09.2009
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
o ile uda mi się zdobyć certyfikat na poziomie A1 z angielskiego (20 października br)

alina
oborniki, anil...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2009
IP/Host: *.dsl.tropolys.de
Bardzo fajna stronka,ja obecnie mieszkam w Niemczech i uczeszczam na kurs jest mi duzo latwiej bo podstawy zalapalam wlasnie stad,duzo tez mi pomaga ta stronka na przetlumaczanie slowek a nawet tekstu,zycze wytrwalosci powodzenia...
http://translate.google.pl/translate_t?hl=pl#

maria
lat 46, wuppertal, mcmaj...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.09.2009
IP/Host: *.unitymediagroup.de
jestem poczatkujacym i bardzo przypadł mi do gustu ten kurs - konkretny sposób na przyswajanie wiedzy POLECAM !!!

jarosław
lat 26, Borzęcin, fox...@op.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.09.2009
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Ta strona jest dla mnie stworzona:)
Alfabet i podstawowe (bardzo!) słownictwo opanowałam już sama, a teraz wiem, gdzie powinnam uczyć się dalej.
Dziękuję za tę stronę:))

ewulec:)
ewulec...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.09.2009
IP/Host: *.33.66.71
witam. od niedawna uczę sie niemca na 6ka.pl i jestem pod duzym wrazeniem.

nina
lat 12, łódź, nika_liw...@interia.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.09.2009
IP/Host: *.tktelekom.pl
Kurs jest świetny! Naprawdę polecam. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z językiem francuskim. W ciągu 10 dni poznałam podstawy tego języka i zakupiłam już część dla średnio-zaawansowanych. Warto :)

Magdalena
lat 24, Dębica, magdaduls...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2009
IP/Host: *.33.81.241
Dziękuję za kursy językowe.
Mam propozycję, aby - podobnie jak w poprzedniej wersji kursu angielskiego - wprowadzić możliwość sprawdzenia ćwiczeń na początku kolejnej lekcji przez system - tak jak jest w ćwiczeniach na końcu lekcji. Pomogłoby to sprawdzić czy mogę rozpocząć nową lekcję czy jednak powinienem wrócić do poprzedniej.

Rafał
lat 35, Bielsko-Biała, rufiu...@o2.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Tak, faktycznie przydałyby się odpowiedzi przy powtórkach, dziękujemy za zwrócenie uwagi, dodamy je w niedługim terminie.

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
No,zaskoczyła mnie ta strona,bo przez wiele lat szukałam czegoś takiego.Najlepsze jest to,że można odsłuchac i szybciej się nauczyc!Naprawdę w parę dni nadrobiłam zaległości z niemca.

Daiana
lat 15, Paryż, ola.marianows...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 12.09.2009
IP/Host: *.nyc.res.rr.com
Niestety nowy kurs preferuje wersję British English, a mnie zależy na amerykańskiej ponieważ na stare lata przyszło mi pracować w Nowym Jorku.Oto krótki przykład:kiedy powiedziałem do
starszego pana, który zapytał mnie o czas it's half past one dłuższą chwilę nie mógł zrozumieć w końcu zaptytał one thirty?

Kazimierz
lat 60, Warszawa, kazek1...@gazeta.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.09.2009
IP/Host: *.wfd98.dsl.pol.co.uk
Jestem pod wrażeniem sposobu prowadzenia lekcji na tej stronce! Wszysto wyjaśnione jasno i przejrzyście. A najważniejsze, że są nagrania które tak bardzo ułatwiają naukę początkującym uczniom. Ja osobiście wykupiła lekcje z francuskiego i hiszpańskiego i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.
Brygida, lat 30, norwich, blg @ wp.pl

Brygida
lat 30, norwich, b...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.09.2009
IP/Host: *.wfd98.dsl.pol.co.uk
Jestem pod wrażeniem sposobu prowadzenia lekcji na tej stronce! Wszysto wyjaśnione jasno i przejrzyście. A najważniejsze, że są nagrania które tak bardzo ułatwiają naukę początkującym uczniom. Ja osobiście wykupiła lekcje z francuskiego i hiszpańskiego i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.

Brygida
lat 30, norwich, b...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.08.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Lekcje sa super!!!!!! brakuje tylko dalszej czesci, no i przydaloby sie tez jeszcze cos dla dzieci.

Goraco pozdrawiam i zycze jeszcze wielu tak udanych pomyslow:))))

Marta
lat 32, Milicz, martahory...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.08.2009
IP/Host: *.net.inotel.pl
dziękuje !! dzięki Wam zdałam maturę
Macht's gut :) Servus !!!

Natalia Agnieszka
lat 21, Poznań, .........@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.08.2009
IP/Host: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl
Agnieszka,37 lat,warmińsko-mazurskie,supr kurs online j. niemieckiego,polecam

AGNIESZKA
lat 37, agamatusiewi...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2009
IP/Host: *.tvkdiana.pl
Kursj. niemieckiego jest poprostu swietny tylko mam pytanie do pani Kasi: jesli rzeczownik ma rodzajnik der lub das to piszemy mein dein sein itd?

Krystian
lat 14, Stalowa Wola, krystianroj...@interia.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Tak, zgadza się. Kwestia rodzajników i zaimków niemieckich jest szczegółowo omówiona m.in. w lekcjach 6 i 7 kursu niemieckiego.

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.07.2009
IP/Host: *.74.169.58
Kurs swietnyy, mam pytanie czy planach jest wogule 3 czesc angielskiego?prosze o odp

Edyta
lat 37, biała podlaska, trochonowicz20...@vp.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Tak, za kilka miesięcy, gdy wprowadzimy obecnie tworzone kursy z innych języków, planujemy rozpocząć prace na dalszą częścią angielskiego.

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.07.2009
IP/Host: *.chello.pl
Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z tego kursu! ;-)
Od zawsze mówiono mi, że francuski jest tylko dla wybitnych, bo to bardzo trudny język, co od zawsze mnie do niego zniechęcało. Oczywiście nie przeczę, że jest to trudny język, ale Pani Małgosia przedstawia go w bardzo przystępnej formie, co jest niewątpliwym plusem kursu.
To, co mi się szczególnie podoba, to fakt, że kurs jest, że tak powiem, bardzo KONKRETNY i można go przerobić w dość krótkim czasie, nabywając sporo umiejętności, w przeciwieństwie do szkolnej nauki, gdzie traci się mnóstwo czasu na nieprzydatne informacje (coś o tym wiem :)
Do tego jeszcze bardzo przystępna cena - i mamy idealny kurs dla tych, którym naprawdę zależy na opanowaniu języka w przyjemny sposób i w niedługim czasie i ! ;-)

Gratuluję pomysłu i wykonania.
Merci beaucoup!

Asia
lat 19, Lublin, snorkmaid...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.07.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
ta strona jest na prawde świetna. Od zawsze fascynował i interesował mnie język niemiecki, a na prywatne lekcje mnie po prostu nie stać.
Dzięki tej stronce jestem na poziomie średnio zaawansowanym ;)
I kiedy w te wakacje przyjechała do mnie rodzica z Niemczech nie miałam problemu aby porozumieć się z kuzynami. dzięki ;)

De.
lat 15, daria250...@tlen.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.07.2009
IP/Host: *.117.22.4
Jestem na Tak! :) W miarę dobrze posługuję się językiem angielskim, znam także trochę niemiecki, którego uczyłam się przez kilka lat w liceum. Zawsze jednak chcialam nauczyć się też hiszpańskiego. Niestety zawsze na drodze stawał mi brak czasu, a kiedy już trochę go miałam to wolałam inwestować w języki, których już wcześniej się uczyłam. Dzięki 6ka.pl mogę uczyć się hiszpańskiego bez konieczności regularngo uczęszczania na zajęcia. Uczę się kiedy chcę, o której chcę i jak długo mam siłę. Jest to duży plus w porównaniu do tradycyjnych zajęć w szkole. Daje możliwość opanowania podstaw języka za przystępną cenę. Świetny kurs e-learningowy! Dobrze opracowany, wszystko jest wytłumaczone, nie pozostają niedomówienia. Uczeń, który nigdy nie miał styczności z danym językiem może śmiało z niego korzystać. Znacznie przewyższa książkowe samouczki, w które są dobre dla osób znających już podstawy języka, a nie startujących od początku. Nie wymaga też używania kaset/płyt, które trzeba przewijać. Bardzo wygodne jest to, ze pod każdym słowem/zdaniem znajduje się mp3 z wymową! Polecam!

Iza
lat 25, Warszawa, wiwisekcja1...@poczta.onet.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.06.2009
IP/Host: *.63-88-b.business.telecomitalia.it
przez przypadek znalazlam na stronie naszej klasy ten link i bardzo sie ciesze poniewaz chcialam juz od dawna znalesc kurs jezykowy przez internet...swietna sprawa

beata
lat 30, wlochy, s.beata.k...@gmail.com




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię