preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.04.2011
IP/Host: *.50.127.210
Dla mnie jest to najważniejsze że w tej nauce była dodatkowa pomoc .Strona jest bardzo interesująca zawiera bogate słownictwo ,dialogi i tłumacza który był mi niezbędny .

Ola
lat 21, Cieszyn, asia.jul...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.03.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
bardzo ciekawa forma nauki, możliwość wielokrotnego powtarzania ćwiczeń, po przerobieniu tego kursu zamówię natychmiast cz. 3

Krystyna
lat 68, Toruń, kawyla...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.03.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczę się tego języka od niedawna. 6ka.pl jest bardzo pomocna. Korzystam z niej z przyjemnością. Miałabym jednak pare propozycji, a mianowicie fajnie byłoby, gdyby na stronie znalazły się jakieś choćby krótkie teksty z danego języka, może jakaś prosta piosenka, którą można by przeanalizować, ale decyzję zostawiam oczywiście administratorowi strony.

Pozdrawiam wszystkich odwiedzających lub korzystających z kursów.

Monika
lat 18, monika24...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2011
IP/Host: *.skierniewice.vectranet.pl
Witam pomysłodawców i wszystkich użytkowników. Tym, którzy zastanawiają się nad wyborem metod nauki języków obcych gorąco polecam właśnie te kursy. Uwierzcie, sprawdziłam osobiście, są rewelacyjne! Nie ma mowy o nudzie i zniechęceniu! Mam prawie 50 lat i uczę się z przyjemnością. Zaczęłam od niemieckiego, bo jakieś podstawy zdobyłam w szkole. W tej chwili jestem już geniuszem. Oczywiście to żart. Żadna nauka nie zastąpi bezpośredniej konwersacji. Pewne jest, że znam gramatykę i bardzo wiele wiele słówek. Bez obaw mogę przekroczyć granice. Wiem, że dam sobie radę.
Dziś zakupiłam angielski. Jestem laikiem w tej dziedzinie, ale wierzę, że korzystając z kursu poradzę sobie z czytaniem i wymową /co na obecną chwilę mnie przeraża/.
Życzę wszystkim powodzenia w zdobywaniu wiedzy a autorom kursów składam gratulacje za realizację wspaniałego pomysłu.

Marzanna
lat 47, agata1964....@tlen.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.03.2011
IP/Host: *.173.47.175
Perfekcja! Ze wszystkich internetowych kursów ,ten jest bez wątpienia najlepszy.Gratulujęi dziękuję ,czekam na kolejne lekcje

Dariusz
lat 37, Poznań, Dalam...@vp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.03.2011
IP/Host: *.3s.pl
Z zawodu jestem nauczycielką języka angielskiego. Uczę w LO oraz w gimnazjum, a także w szkole prywatnej oraz we własnej. Po ukończeniu UŚ w końcu znalazłam odrobinę wolnego czasu, aby wreszcie zacząć uczyć się języka hiszpańskiego. Jestem maxymalnie zadowolona. Bałam się tego ponieważ sama osobiście jestem bardzo wymagającym nauczycielem oraz mam kilka sprawdzonych metod, którymi sama nauczam. Kurs jest profesjonalny i bardzo dobrze przygotowany. Na prawdę SUPER!

Mam tylko ogromna nadzieję, że powstanie 3-cia część hiszpańskiego-osobiście bardzo o to zabiegam.

Agnieszka
lat 25, agafon...@poczta.fm

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.03.2011
IP/Host: *.80.35.67
Witam !
Jak wiecie mam 59 lat i nauka nie przychodzi mi tak łatwo. Język włoski jest mi bardzo potrzebny w pracy .Na początku szukałam różnych stron internetowych ,które pomogłyby mi w nauce , aż trafiłam na Waszą stronę z lekcjami włoskiego. po zapoznaniu się z lekcjami próbnymi zdecydowałam się na kupno od razu trzech części tego kursu .I tak rozpoczęłam naukę przy Waszej pomocy .Kurs jest świetny .Dla mnie przydałyby się jeszcze dodatkowe ćwiczenia .
Pozdrawiam Janina.
Czekam z niecierpliwością na naukę słówek ,bo z tym mam też problemy.

Janina
lat 59, Bielsko Biała, nadinka...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.02.2011
IP/Host: *.211.rev.vline.pl
Nigdy nie uczyłam się francuskiego i dlatego uważam że lekcje są wspaniałe i bardzo przejrzyste dla kogoś kto uczy się sam. Bardzo wam dziękuje. Blok językowy jest wspaniały. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

agnieszka
lat 32, Łódź, kozubka19...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2011
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Korzystalam z roznych zrodel samonauczania jezyka angielskiego.Tutaj wspaniale przekazana jest podstawa uzywania czasow i konstruowania zdan z bogatym codziennym slownictwem.
Dla pomyslodawcow duza 6ka!
Polecam kazdemu.
Pozdrawiam.Jade.

Jade
lat 55, Warszawa, jadwiga.medpr...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.02.2011
IP/Host: *.225.131.23
jestes Malgosiu bezkonkurencyjna /jezyk francuski/sama usiluje nauczyc sie francuskiego, nie mam mozliwosci zaplacic za kurs, mieszkam za granica , ciesze sie z bloga z bezplatnymi lekcjami /,probne ,te ktore sa dostepne juz przerobilam/ czekam na nastepne pozdrawiam

gosia
lat 53, tunis, gosi....@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.02.2011
IP/Host: *.111.166.134
Musze powiedzieć, że jak na razie - jestem mile zaskoczony, gdyż w ciągu niespełna 10 dni od chwili gdy zarejestrowałem się w systemie, przyswoiłem sobie naprawdę sporo materiału, zasiadając do systemu jedynie w wolnych chwilach. Przystępujac do kursu nie liczyłem praktycznie na nic. Wspaniałą sprawą moim zdaniem jest mozliwość pobrania w formie mp3 słowek i zwrotów w języku włoskim, co sprawia, że można przesłuchiwać ten materiał w trakcie np. przejazdu do pracy.
Na razie jestem mile zaskoczony.

Piotr
lat 45, Warszawa, piotrucha19...@vivapolska.tv

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.02.2011
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Jestem w Niemczech ponad 30 lat i bylam na ruznych lekcjach i kursach i niestety nie umiem porawnie mówic po Niemiecku.Próbuje wasz kurs zrobilam pierwsze 3 lekcje próbne jestem szczesliwa i musze wytrwac do 45 lekcji Po dokladnym cwiczeniu na razie wszystkie lekcje mam przerobione na 6 .!Dorota.

Dorota
lat 55, dfami...@web.de

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.02.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam, kurs jest świetny, wszystko jest bardzo dobrze wytłumaczone a nauka tego pięknego języka to czysta przyjemność. Jestem za wprowadzeniem modułu do nauki słówek, bo myślę że to będzie bardzo pomocne w nauce - większa znajomość słówek = bogatsze słownictwo = lepsza znajomość języka. Mam tez taką sugestię, aby umieścić na stronie listę wszystkich czasowników nieregularnych razem z odmianą, myślę że to także byłoby bardzo pomocne. Pozdrawiam Panią Kasię :)

P.S. Będzie trzecia część kursu hiszpańskiego?

Lena
lat 15, lenusia...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.01.2011
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Kurs jest swietny , latwy , prowadzony w prosty dostepny sposob , prosilabym o wiecej cwiczen aby bardziej utrwalic sobie wiadomosci .

Serdecznie dziekuje , i pozdrawiam Cie Patrycjo !

Alina
lat 49, Hamburg, alinawoj...@web.de

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.01.2011
IP/Host: *.227-180-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych lekcji- dziekuje i pozdrawiam -Halina.

Halina
lat 65, Waremme, fc1068...@skynet.be

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.01.2011
IP/Host: *.net-82-216-84.rev.numericable.fr
Chce zwrocic uwage,ze ta pierwsza wersja cwiczen byla dla mnie lepsza, a wiec przy wypelnianiu pol od razu mialam podglad do wersji prawidlowej. Tu trzeba sie cofnac zeby zobaczyc prawidlowa posownie. Natomiast taka wersja niech bedzie przy testach. Ciesze sie , ze nauka slowek bedzie z wymowa , to bardzo wazne, zeby bez przerwy to powtarzac. Zwlaszcza na sluchawkach nie majac tekstu przed soba, w autobusie, metrze ... Poza tym super. To dotyczy piosenek, przepisow. oby tak dalej. Zycze duzo dla nas korzystnych pomyslow.

Obecnie przebywam w Paryzu. i wreszcie mam internet i moge sie w domu uczyc w spokoju.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym 2011 Roku

Marta



MARTA
lat 60, STALOWA WOLA, m.wolic...@onet.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.01.2011
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Według mnie jest to najlepszy kurs języka włoskiego dla osób początkujących z jakim miałam kontakt. Tekst po włosku mówiony wyraźnie i w odpowiednim tempie. Wreszcie dla mnie skończył się problem "karabinu maszynowego", tzn. szybkość wypowiadanych po włosku słów. Dla osób osłuchanych i znających w jakimś stopniu ten język może to nie być problemem, ale dla początkującego tak. Teoria i ćwiczenia również są podane w ciekawy i zachęcający sposób.

Eugenia
Katowice, egen_psgra...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.01.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
".....Nur diesmal, dacht' ich, bricht das Schulhaus samt Dachgestühl ein,
Als meines weiß und häßlich vor mir lag.
Tylko wtedy pomyślałem, niech zawali się szkoła razem z dachem,
Kiedy stała biała i wstrętna przede mną...."
(tekst z blogu, autor R. May)

po 30-tu latach pobytu i pracy w niemieckim obszarze jezykowym znam niemiecki perfekcyjnie i dlatego chcialbym po pierwsze pochwalic Wasz serwis: bardzo dobra jakosc wymowy i prezentacji materialu !
Oczywiscie sa minimalne potkniecia jak w tlumaczeniu powyzej - nie chodzi tam o szkole tylko o swiadectwo (meines vor mir lag!). Ten jezyk jest trudniejszy od angielskiego dla Polaka. Pytanie czy warto sie koncentrowac na absolutnej akademickiej poprawnosci gramatycznej - Niemcy sie nie przejmuja drobnymi bledami gramatycznymi obcokrajowca w jezyku mowionym - a jezyka urzedowego (Beamtendeutsch) i tak nikt sie na kursie nie nauczy. (na to potrzeba 20 lat na miejscu i talentu jezykowego). Wazniejsza jest plynnosc i brak zahamowan w mowieniu.
Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow.

Piotr
lat 57, Poznan, ptr...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.01.2011
IP/Host: *.177.112.154
Od nie dawna zaczęłam się korzystać z tej stronki i jest po prostu świetna szkoda że tylko 3 lekcje są za darmo ale wykupiłam sobie lekcje i są świetne bardzo miło prowadzone a przy okazji poprawiłam się z tego języka dziękuje pozdrawiam Paulina

paulina
lat 14, paulinabilska...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.01.2011
IP/Host: *.e-wro.net.pl
Jestem kursem zachwycona, nauka sprawia mi prawdziwa przyjemnosc. Lekcje sa tak podzielone i skonstruowane, ze sie nie mecze przy nauce, a zaczynam z tym kursem od postaw, nigdy wczesniej nie uczylam sie tego jezyka. Zobaczymy czy sie sprawdze we Francji:)

Inga
lat 26, ingawo...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.12.2010
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Nigdy jeszcze nie byłam czegoś tak pewna, jak zaznaczenia "jestem na TAK". Urodziłam się w Polsce, moje serce jednak zakochało się we Francji. Dość długo namawiałam mamę do kupienia 1-wszego kursu. Mama wolała bym uczyła się niemieckiego, jednak sama uległa melodyjności i kojącemu brzmieniu francuskiego. Teraz razem uczymy się razem francuskiego, odnosząc sukcesy. To wszystko zasługa 6ka.pl i chciałam gorąco podziękować. Z pewnością wykupię kolejne kursy i z radością powitałam blog językowy. To cudowny pomysł. Nie rozumiem jednak ankiety w sprawie modułu do nauki słówek. Nie wiem czemu są osoby które zaznaczyły "stanowczo Nie". Myślę, że był to chyba żart, ponieważ taki moduł to kolejny ogromny plus tej strony. Myślę więc, że taka ankieta jest zbędna - ludziom się na pewno pomysł i tak spodobał.

Monika
lat 12, Wrocław, monikapir...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.12.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest dla mnie bardzo pożyteczny ponieważ mogę na nim ćwiczyć i uczyć się gramatyki i słownictwa. Podoba mi się również ten blog z kursem o świętach. Najfajniejsze są dla mnie jednak te kolędy. Jednocześnie śpiewam i uczę się. Ten kurs jest najlepszym kursem z jakiego kolwieg się uczyłam. A czy będą następne takie blogi z innymi świętami takimi jak np. Wielkanoc? Jeżeli tak to super. Cześć!
JOYEUX NOEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda
lat 11, Wysokie Mazowieckie, magdzia...@poczta.onet.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.12.2010
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Witam!
Pomysł z blogiem? Strzał w 10tkę! :-)
Wogóle uważam, że Wasze kursy są rewelacyjne. Wykupiłam dostęp do
pierwszej części kursu języka włoskiego. Od zawsze mi się ten język
podobał. W tym roku postanowiłam się zacząć go uczyć. Mąż stwierdził, że
nie ma szans żebym poszła do szkoły językowej. Zaczęłam szperać w
internecie i trafiłam na Was. Bingo! Miałam trochę obaw, czy w moim
wieku jeszcze będzie mi coś wchodziło do głowy,a tu proszę
niespodzianka, język sam się uczy ;-) Czasem tylko wyłapuję drobne
literówki i mam wątpliwości jak faktycznie pisze się dane słówko, ale od
czego są słowniki? to raz, a dwa zazwyczaj w innym miejscu znajduję to
słówko i porównuję jak ma być faktycznie napisane.
Jak na razie to mam bardzo dobre zdanie na temat serwisu i polecam go
znajomym by też skorzystali.
Dziękuję i pozdrawiam cieplutko! :-)))
Jola

Jola
jola.b...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.12.2010
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Zdecydowanie jestem na TAK. I to bez żadnego ale... Świetny kurs. Włoski kocham od dawna. Jakieś tam podstawy tego ślicznego języka już miałam, gdyż uczyłam się go kiedyś i często do niego wracam. Dźwięczność i melodyjność tego języka sprawia, ze aż chce sie go uczyć i pogłębiać nadal. Ponieważ uczyłam sie go sama, często sobie folgowałam, nie była to nauka systematyczna, brakowało mi motywacji oraz nie miałam z kim porozmawiać w tym jakze pięknym jezyku... Ten ostatni argument był moją zmorą i szybko mój zapał znikał. Było tak do momentu, w którym przypadkowo odkryłam tę stronę z kursem umożliwiającym nam naukę przez internet. Materiał wyłożony fachowo ale w sposób przyjazny i prosty początkującym osobom, oraz dla tych, którzy chcą odświeżyć sobie jego znajomość lub uzupełnić braki... Zaczęłam od początku czyli od części 1 ale zamierzam zamówić wszystkie lekcje z tych trzech części... Jeśli można by było prosić o przedstawianie więcej diałogów i przykładów z wykorzystywanymi w lekcjach słówkami byłoby jeszcze fajniej.... Polecam wszystkim a Prowadzącej kurs Pani Ani gorąco dziękuję i Gratuluję.

Małgorzata
lat 43, Chęciny, margherit...@simplusnet.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.12.2010
IP/Host: *.igloonet.pl
Bardzo mi sie podoba blog jezykowy, świetnie,że wprowadziliście coś nowego. Napewno z tego skorzystam.

Irena
lat 60, Bochnia, paniu...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.12.2010
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Witam!!
Jestem szalenie zadowolona z kursu Francuskiego dla początkujących.Wcześniej korzystałam z ebooków, książek ale nauka z Waszym kursem pomogła mi najbardziej!!! Jest przejrzysty, istnieje możliwość wysłuchania każdego wyrazu , zdania itp - a to jest dla mnie BARDZO ISTOTNE bo nigdy nie miałam kontaktu z tym językiem!!Gramatyka stała się w końcu dla mnie osiągalna!!!Polecam wszystkim wasz portal !!Pozdrawiam

DOROTA
lat 29, szczecin, dorota.ra...@poczta.onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.11.2010
IP/Host:
W dzień swoich imienin sprawiłem sobie najwspanialszy prezent - kurs języka włoskiego. Jestem nim zachwycony, a trzeba powiedzieć, że poznałem wiele kursów w różnych formach, ale żaden z nich nie umywa się do kursu Pani Anny. Jakie są jego najważniejsze cechy? Otóż po pierwsze inny jest jego system, gdy wszystkie inne bazują na tekstach i od nich lekcje się zaczynają, ten jest prowadzony przez wykład gramatyki i sprytnie wprowadzane są nowe słówka i modele wypowiedzi. A ten wykład gramatyki! Jest genialny, tego co wykłada Pani Anna nie znajdziemy w innych kursach! Jej wykład otworzył mi oczy na niektóre ważne niuanse języka, których wcześniej nie mogłem zrozumieć i których nie tłumaczą nawet wielkie gramatyki, np. Widłaka! Ostrzę sobie zęby na wyjaśnienie np. ne i ci, które to zagadnienia inne kursy traktują byle jak albo pomijają i wtedy trzeba tylko przyjmować na wiarę.

Przeglądałem też lekcje próbne innych kursów Państwa, są one oparte na podobnym modelu i są równie znakomite. Z charakterystyki Autorek wynika, że są to osoby młode, bez złych nawyków tradycyjnego nauczania, a ich wiedza jest duża jak i praktyka w nauczaniu. Gratuluję więc Firmie wyboru tak wspaniałych Nauczycielek!

I jeszcze jedno. W kursie najtrudniejszego fonetycznie języka - angielskiego, gratuluję pomysłu podawania autentycznych fragmentów wypowiedzi Anglosasów, np. Prezydenta Obamy. To coś wspaniałego, po prostu brak mi przymiotników na określenie tego pomysłu! Jeśli uczyłbym się kiedyś angielskiego to tylko z kursu Państwa!

Pozwalam sobie załączyć różę dla Pani Anny, proszę o jej przekazanie.
Narcyz Szymański


Narcyz
lat 63, Warszawa, narcyzst...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam!
Zakupiłam I Stopień Kursu Hiszpańskiego i jestem z niego bardzo zadowolona. Znam bardzo słabo hiszpański i jest to super kurs nie tylko dla początkujących ale i dla tych co chcą utrwalić nabytą wcześniej wiedzę i zdobyć nową.
Mam nadzieję, że będzie też 3 Stopień oraz zostanie wzbogacona możliwość utrwalania materiału przez różnego typu dodatkowe ćwiczenia, gdyż jak wiemy powtórki są bardzo ważne aby utrwalić na 100% raz nabytą wiedzę.
Dziękuję za profesjonalny kurs. Pozdrawiam.

Grażka0119
grazka01...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.10.2010
IP/Host: *.net.pbthawe.eu
Kurs b. dobry, czekamy na kolejną część!

Adam
adamm...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.10.2010
IP/Host: *.multimo.pl
Od wielu lat uczyłem się języka angielskiego w szkołach, lecz kurs na stronie 6ka.pl jest wyjątkowy. W łatwy sposób można przyswoić podstawową wiedzę. Najbardziej podoba mi sposób w jaki skonstruowane są lekcje, oraz gramatyka przedstawiona tak na "chłopski rozum". Mój kontakt z angielskim to nie tylko 6ka.pl po każdej lekcji uzupełniam wiedzę z książek, słucham nagrań, oglądam ulubione sriale w j. angielskim oraz spotykam się raz w tygodniu z nauczycielem, który rozwiewa moje wszystkie wątpliwości. Jednakże każdy etap nauki zaczynam od lekcji w 6ka.pl. Jak już wspomniałem, uczyłem się angielskiego przez parę lat teraz widzę, że się go nauczę, a to wszystko dzięki innemu=ludzkiemu podejściu do nauki języka. Polecam naprawdę warto wydać te parę złotych.

Adrian
lat 28, Mszana Dolna, adrian.skaws...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.10.2010
IP/Host: *.alfaks.com
W następnym roku zdaję maturę z włoskiego i ten kurs dużo mi pomógł
mam mało czasu na przygotowanie się ale powinnam zdać :P
Ten kurs mi ułatwia naukę :)

Patrycja
lat 20, Rzeszów, extrem1...@interia.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.09.2010
IP/Host: *.adslplus.ch
Wlasnie jestem we Francji i chodze na kursy jezyka fran, dla poczatkujacych po przeczytani tych darmowych lekcji o wiele wiecej sie nauczylam i zrozumialam , ten kurs jest po prostu super . Na pewno zamowie 2-3 nr

monika
lat 26, Wrzesnia, monikajanows...@gazeta.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.09.2010
IP/Host:
Witam! Własnie ukonczylam podstawowy kurs j.angielskiego i jestem zadowolona, przydalo by sie dodatkowe wprowadzenie nauki słowek i wiecej testów. A certyfikaty to super sprawa i wieksza motywacja do owocnej nauki i ukonczenia kursu. Juz mysle o wykupieniu dodatkowych czesci kursu,a w przyszłosci moze inny jezyk? :) I cena bardzo przystepna.
Pozdrawiam serdecznie!

Dagmara
lat 28, dagmarazemrzyc...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.08.2010
IP/Host:
Kurs wspaniały ! Nie przypuszczałam nawet, że nauka francuskiego może być tak przyjemna. Brawo dla pani Małgosi !

Anna
lat 39, Kowary, ajma...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 23.08.2010
IP/Host:
Witam, dopiero zaczynam uczyć się na tym kursie, a wybrałam go po trzech lekcjach próbnych, które w porównaniu z innym kursem, z którego zrezygnowałam, pozwoliły mi się przekonać, iż pieniądze, które na niego wydam nie okażą się wyrzucone w błoto.
Mam jednak dwie sugestie, pierwszą jest to, czy można dodać odpowiedzi przy każdej powtórce materiału, na początku lekcji? Druga natomiast, wydaje mi się, że byłoby łatwiej, gdyby gramatyka była omawiana razem, a nie porozrzucana po różnych lekcjach.
Poza tym uważam, że kurs jest dobry, nagrana wymowa jest wyraźna (nie wiem jak z akcentem, nie znam się;) ), gramatyka jest wytłumaczona jasno. Bardzo dobrze mi się uczy tego języka :)
Pozdrawiam

Ania
lat 21, ania.wen...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.07.2010
IP/Host:
Witam to moje poczatki z jezykiem francuskim.Nigdy nie uczyłam sie jezyka francuskiego wydawał mi sie bardzo trudny ale z tym kursem moje watpliwosci zostały rozwiane.Lekcje sa bardzo dobrze tłumaczone , materiał swietnie ułożony.
POLECAM TEN PROGRAM MUSZE POWIEDZIEC ZE JEZYK FRANCUSKI MNIE ZAFASCYNOWAŁ.

Grazyna skupinska-sikora
lat 30, Ales, grazyna-skupinska-siko...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.07.2010
IP/Host:
Bardzo dziękuję za świetny i bardzo profesjonalny sposób prowadzenia i opracowania lekcji! Każdy kto naprawdę chcę się nauczyć konkretnego języka może to zrealizować właśnie poprzez wasz kurs! Osobiście dopiero od września w szkolę będę miała zaszczyt uczyć się tego pięknego języka. Dlatego mam zamiar zaskoczyć moją przyszłą nauczycielkę a z waszym kursem przyjdzie mi to o wiele łatwiej! Mam nadzieję, że waszą stronę internetową będzie odwiedzać coraz więcej osób! Mam jeszcze małe pytanie czy zamierzacie wprowadzić do waszych zasobów możliwość nauki języka łacińskiego? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam gorąco! Z wyrazami szacunku i podziwu! - Joanna

Joanna
lat 13, Oborniki, asia.jawors...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2010
IP/Host:
Nigdy nie miałam okazji uczyć się niemieckiego, a tak się złożyło, że zamieszkałam w tym kraju. Wykupiłam sobie kurs i jestem bardzo zadowolona - naprawdę wiele mi dał!!! Wszystko jest jasne, czytelne, przekazane w rzeczowy sposób - POLECAM WSZYSTKIM, BO NAPRAWDĘ WARTO :)

Magdalena
lat 27, Gdynia/Bruchhausen-Vilsen, frau_magdale...@wp.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2010
IP/Host:
Korzystam z kursu w ramach powtarzania wiadomości z języka rosyjskiego. Jestem zadowolona i mam nadzieję, że będzie kolejna część.

Zuzanna
lat 34, Warszawa, tar...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.06.2010
IP/Host:
Bonjour . Mature z językiem francuskim zaałam już dość dawno, teraz kiedy przeszłam na emerture i mam mniej pracy wróciłam do mego ulubionego jezyka. Uczę się go na Uniwersytecie III wieku i chce jeszcze dodatkowo uttrwalic i dokladnie powtórzyć od poczatkowych lekcji. Po zapoznaniu się z pierwszymi lekcjami wykupię sobie 1 cz. dla początkujących poniewaz teraz potrzbuje więcej czsu by opanować i zapamietać słówka i zwroty.
Pozdrawiam i do usłyszenia na lekcji

EWA
lat 60, Poznan, ew...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2010
IP/Host:
Witam,
do nauki niemieckiego podchodzilam tysiace razy i zawsze gdy zaczynala sie gramatyka rezygnowalam. myslalam ze tak samo bedzie i tu ale gdy po probnych lekcjach zaczelo do mnie w koncu trafiac co i jak -wykupilam lekcje i wciagnelam sie na maxa. jest super! z braku czasu troszke wolno mi to idzie ale jakos idzie. widzialam ze jest juz cz.3 i oby na tej sie nie skonczylo bo napewno jest wiele do przekazania:))))

danke schön:)))

Marzena
lat 34, Warszawa, klejn...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2010
IP/Host:
Polecam ten kurs wszystkim uczacym sie jezyka francuskiego.
Zagadnienia gramatyczne sa jasno wytlumaczone a cwiczenia z odpowiedziami ulatwiaja sprawdzenie swoich umiejetnosci.
Sugerowalabym jedynie wprowadzenie opcji ,, pokaz odpowiedz'' rowniez na poczatku kazdej lekcji kiedy powtarzamy material juz przerobiony. Dla ,,pierwszakow'' to wazne.Pozdrawiam autorke i wszystkich uczestnikow tego kursu z francusko jezycznej czesci Kanady z pieknego Quebeku.

Agata
lat 44, Montreal, awizimirs...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.06.2010
IP/Host: *.suwalki.vectranet.pl
Bardzo podoba mi się ten kurs, mam parę innych stron z hiszpańskim nie płatnych, uczę się na tym i na innych stronach ,jest mi o wiele łatwiej będę się uczyć dalej tego pięknego języka .Pozdrowienia da tych co kochają ten język

karol
lat 16, suwałki, al191...@onet.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.06.2010
IP/Host: *.66.197.36
Cieszę się że natknęłam sie na tak fantastyczny i kompletny kurs internetowy!! Brak limitu w korzystaniu, dostęp do nauki 24/h o każdej porze dnia (koniec z męczącymi dojazdami na kursy organizowane przez szkoły językowe i dostosowywanie się do ich grafiku zajęć)to zdecydowane plusy które przemawiają za tym by rozpocząć naukę z 6ką.pl !!: ).Tutaj sama decyduję kiedy i jak intensywnie chcę się uczyć. Jedyne co musimy z siebie dać , to odrobinę motywacji i systematycznośći. Lekcje są ciekawe, logiczne, i oferują to czego zwykły podręcznik nie zapewnia: poznaję nowe słownictwo i od razu uczę się jego wymowy osłuchując się z obcym językiem ( nie muszę tracić czasu na szukanie w słownikach transkrypcji). O kursie mogłabym mówić w samych superlatywach. Z 6ką.pl poznaję już 3 język obcy w sposób SZYBKI, SKUTECZNY i PRZYJEMNY i CO NAJWAŻNIEJSZE WIDZĘ REZULTATY MOJEJ PRACY:D


Ania
lat 24, Kraków, annajam...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2010
IP/Host: *.radiojasnagora.pl
Angielski część 3 jest ok., co prawda jeszcze daleko mi do tej części ale już ją przejrzałam i zamówiłam. W tej części moim zdaniem pani Patrycja trochę za szybko mówi ale za nim dojdę do tej części może zmienię zdanie.
Wielkie gratulacje!!!
Pozdrawiam
Zofia

Zofia
Cz-wa, basiawarm...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.04.2010
IP/Host: *.fbx.proxad.net
Są to moje najlepiej wydane pieniądze na jakikolwiek kurs francuskiego. Długo szukałam czegoś podobnego. Dziękuję za wysiłek autorki włożony w przygotowanie tego kursu.

Anna
lat 25, iga...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.04.2010
IP/Host: *.tpn.ceron.pl
Moim marzeniem od kilku lat była nauka j. francuskiego, ale jakoś nie miałam do tego zapału. dzięki temu kursowi mam szanse sie go uczyć, kiedy tylko mi się zachce... Jest tylko 1 mały problem- zwroty są trochę za szybko wymawiane... no ale jak ktoś chce się czegoś nauczyć, to zawsze da rade...;]

kama
lat 16, Zielona Góra, kuczynska.kami...@op.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.04.2010
IP/Host: *.chello.pl
Ten kurs jest genialny! Trafiłem na tę stronę zupełnie przypadkiem. Patrzę - kurs japońskiego. Myślę sobię: ha, ha, ha, ale to musi być trudne, nudne i głupie. Pewnie cały kurs polega na nauce miliarda tych dziwnych krzaczków. Przeglądam lekcję próbną. Z wrażenia nie mogłem zasnąć w nocy. Ten język jest stworzony dla mnie! Jest oryginalny, ładny, wcale nie taki trudny oraz bardzo ciekawy. W tej chwili skończyłem pierwszą część i właśnie wykupiłem drugą. Gorąco polecam! Kurs jest prowadzony bardzo przejrzyście i interesująco. Nawet zagadnienia gramatyczne wchodzą do głowy bez oporów :). Serdecznie pozdrawiam panią Marysię i cały zespół 6ka. Dziękuję wam.

P.S.: Czy w przyszłości będzie kurs japońskiego nr 3?

Łukasz
lat 13, Opole, yaevinn11...@o2.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.04.2010
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Wspaniałe,
Język rosyjski zawsze był moim marzeniem. Dzięki temu portalowi stało się ono rzeczywistością. Mogę w zaciszu własnego domu cieszyć się jego magią i wspaniałością. :P

Łukasz
lat 16, Pionki, lukasz.rychlins...@zhp.net.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.04.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To jest coś wspaniałego. Nareszcie ktoś wyszedł naprzeciw potrzebom mam, które nie mają możliwości brać udziału w jakimkolwiek kursie poza domem lub w innych. Polecam bardzo, bardzo mocno. I dziękuję pomysłodawcom. Na pewno wykupię pełen dostęp. Kurs super przygotowany merytorycznie. Bardzo dobrze przyswaja się język.

Jagoda
lat 32, Częstochowa, jago...@europoczta.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię