preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.09.2011
IP/Host: *.inet-siec.pl
Moim marzeniem jest pojechać i powłóczyć się po Toskanii! Dlatego zaczęłam uczyć się włoskiego. Kurs jest OK, dużo słówek, konstrukcji zdaniowych, zwrotów. Mam tylko jedną uwagę: uważam , że jest za mało ćwiczeń. Czy można kupić książkę z cwiczeniami i jaką?
Pozdrawiam ZESPÓŁ 6-TKI
KRYSTYNA

Krystyna
lat 57, Chorzów, leo-...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.09.2011
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Jest to najlepszy kurs online jaki spotkałam.
Można z niego korzystać w dogodnym dla siebie czasie.
Dużo się nauczyłam i bardzo dziękuję.

Małgorzata
lat 47, Wrocław, malk...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.09.2011
IP/Host: *.krak.tke.pl
Jestem zadowolona. Wszystko podane i przygotowane w bardzo przystępny sposób. Dziękuję

Brygida
lat 32, Rzeszów, brygi...@email.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.08.2011
IP/Host: *.33.17.10
Wszedłem na stronkę, w sumie przypadkiem.
Przejrzałem pierwsze lekcje i powiem, że są przygotowane bardzo dobrze.
Sama nauka j. japońskiego nie jest taka trudna,
jeśli ma się na to odpowiednią ilość czasu :)
Kurs - profesjonalny, wymowa bardzo dobra,
ale w rzeczywistości autorka brzmi dużo lepiej. :)

マリシャ。
木曜日にまた会いましょう。:)

パヴェウ - 三十歳
トルン, blugodz...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.08.2011
IP/Host: *.134.132.104
Francuski wydawał mi się zawsze czarną magią, intrygował mnie, a jednocześnie odstręczał, bo wydawało mi się, że jest piekielnie trudny... Otóż, dzięki temu kursowi zmieniłam zdanie i teraz tylko i wyłącznie cieszy mnie nauka tego języka. Kurs jest zrobiony świetnie, jeśli ktoś jest zdeterminowany by samemu uczyć się języka, to z tym kursem pójdzie mu łatwo. :)

Monika
lat 25, Warszawa, m_durs...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.08.2011
IP/Host: *.115.25.77
To jest najlepszy kurs językowy z którym się do tej pory spotkałam. Jest po prostu SUPER!!!! Pozdrawiam cały Skład Redakcyjny! Wykonaliście kawał Dobrej Roboty! :)

Grażyna
lat 58, Słubice, ka-mu-s...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.08.2011
IP/Host: *.180.111.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
coś świetnego.lekcje proste i zrozumiałe-dla każdego.polecam.

Anna
lat 27, Ryczywół, anna2304...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.08.2011
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Japonia to piękny i magiczny kraj, zawsze chciałem nauczyć się języka japońskiego i tutaj znalazłem odpowiedni dla mnie kurs :) Muszę przyznać, że gramatyka jezyka jest prosta, o wiele wiekszą trudność sprawiaja mi zapamiętanie znaków kanji czy klasyfikatorów liczebników :P Ale mimo to chcę uczyć się tego pięknego języka.

Zbyszek
lat 18, Uniejów, z_by...@wp.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.08.2011
IP/Host: *.193.132.231
Minelo juz wiele lat od kiedy nie mam zadnego kontaktu z jezkiem rosyjskim.Kiedy znalazlem Pañstwa strone w INTERNECIE -postanowilem wròcic do przypomnienia sobie nowych zwrotòw i ich wlasciwej wymowy.Wasz kurs jest po prostu wspanialy nawet kiedy budze sie w nocy slysze przyjemny glos Lektorki i c hce mi sie szybko wracac do powtarzania slòw.
W najblizszych dniach mam wyjazd do Omska na Syberie do podpisania umowy miedzy Uniwersytetami ;UAEMEX Stanu MEKSYK na ,ktòrym to wlasnie od 32 lat jestem wykladowca i UNIWERSYTETEM W OMSKU .Zatem skladam Pañstwu gorace podziekowania za tak przystepna forme powtòrki i od nowa nauki tego tak pieknego jezyka ,ktòry docenia sie dopiero niejednokrotnie po dlugich latach.Forma lekcji jaka Pañstwo proponujecie jest tak prosta i przystepna ,ze mysle iz po paru tygodniach przed wyjazdem bede mògl byc przewodnikiem dla delegacji meksykañskiej podczas pobytu na Syberii. Wasz kurs pozwala mi to na ponowne przypomnienie jezka ,ktòrego nauke w Polsce ukoñczylem po zakoñczeniu szkoly sredniej w 1958 roku.
Ponownie dziekuje bardzo za tak prosta i przystepna forme do opanowania nauki jezyka obcego.
Koñczac zycze wiele sukcesòw i sle gorace pozdrowienia z Meksyku,DR.JÒZEF,Kiedy bede w POLSCE w pazdzierniku tego roku dopodpisania umòw miedzy Uniwersytetami
WARSZAWSKIM,A.G.H i naszym Uniwerstetem wTOLUCA- pierwsza rzecz jaka zrobie zakupie Wasz pelny kurs .Zatem do uslyszenia w KRAJU.

JÒZEF
lat 73, TOLUCA-Edo de Mexico, j...@uaemex.mx

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.07.2011
IP/Host: *.stargardszczecinski.vectranet.pl
Jestem zachwycona tą formą nauki, trochę późno zaczęłam ale myślę, że na naukę nigdy nie jest za późno, jeszcze tylko trochę samodyscypliny i będzie super.
Pozdrawiam:)

Jolanta
lat 44, Stargard Szcz, jola67...@wp.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.07.2011
IP/Host: *.233.184.178
Jestem bardzo zadowolona z formy. Lektor pomaga mi załapać odpowiedni akcent. Dobre zgrupowanie słownictwa i generalnie jestem na tak. Nauka jest przyjemna i wciąż brnę do przodu. Rosyjski to przepiękny język. Szkoda tylko że z innych języków można dokupić słownictwo oraz wspomagać się ciekawymi lekcjami dodatkowymi - dla rosyjskiego tego nie ma. Mam nadzieję że wkrótce pojawią się i te bonusy. Polecam gorąco i pozdrawiam ekipę Twórców.

Ewuś
Strzyżowice, efka7...@poczta.fm

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.07.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wspaniały kurs !! Naprawdę przy pomocy tego kursu idzie się wiele rzeczy nauczyć w języku obcym. Jest tani i bardzo prosty, codziennie spędzam tylko po 20 min i tak wiele się już dzięki temu kursu nauczyłem !! Naprawdę POLECAM !

Dawid
lat 15, Ruda Śląska, dawid_wojtan2...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.07.2011
IP/Host: *.promax.media.pl
Rewelacyjny kurs! Gratulacje za pomysł i perfekcję. Wypełnia mi każdą wolną chwilę i sprawia wielką przyjemność. Wielkie dzięki!!!

Anna
lat 63, Ostrów Wielkopolski, annaroba...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.07.2011
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Trenuje piłkę siatkową i od września mama iść do gimnazjum z internatem. Wiadomo- to + treningi = brak czasu na naukę, a język obcy wymaga większego zaangażowania. Postanowiłam w te wakacje poduczyć się, a stronę znałam, ponieważ wcześniej uczyłam się tu Włoskiego (wyborny kurs). Ten okazał się tak samo świetny! Powiem szczerze, że nigdy nie lubiłam języka Niemieckiego, ale na tej stronie pani Kasia pokazała mi, że to naprawdę wspaniały język! Polecam ;)

Agata
lat 13, Prabuty, wiewiora...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.07.2011
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Super kurs! Polecam! :)

Jarek
lat 18, Warszawa, jarek8...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2011
IP/Host: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de
Ten kurs jest super!!!
Fajnie ze ktos zadbal o tak super rozpisana nauke jezykow obcych.Gdy rozwiazalem kurs probny natychmiast zakupilem caly pakiet . Teraz czekam z niecierpliwoscia na udostepnienie moich zakupionych lekji polecam ten kurs pozdro.

Pawel
lat 30, byczyna, pawel.bu...@gmx.de

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2011
IP/Host: *.198.159.178.ip4.galileusz.pl
Od nie dawna korzystam z tego kursu i jestem zadowolona . Wszystko jest super ,wykupiłam 3 części bo, bardzo wygodnie mi się z nich korzysta .Wielu rzeczy się nauczyłam na tym kursie BARDZO DZIĘKUJĘ!!
Serdecznie pozdrawiam Natalia

Natalia
lat 13, Bytom, emo08...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2011
IP/Host: *.xdsl.centertel.pl
Jestem w trakcie II części kursu, bardzo zadowolona.Pomyślane dostępnie. Najważniejsze, że jest wymowa obok tekstu i można powtarzać do skutku. Super! Nauka sprawia mi przyjemność! wanda

Wanda
lat 51, Płock, wanda...@poczta.onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.07.2011
IP/Host: *.fbx.proxad.net
Od kilku lat mieszkam we Francji i kiedy przyjechałem znałem zaledwie parę słów,
nauka w szkole dla obcokrajowców była niesamowicie trudna dlatego też niczym z niebios spadła mi na strona i Wasze lekcje, gdzie "rzeczywiście" w stosunku do całej reszty lekcji które można znaleźć w internecie - "tutaj" wszystko jest bardzo przejrzyście i dokładnie wytłumaczone. Przerobiłem dokładnie kilka lekcji i niestety na resztę czasu nie było czasu, aczkolwiek polecałem tą właśnie stronę znajomym i rodzinie którzy na bieżąco uczyli się właśnie tutaj - i z tygodnia na tydzień widziałem ich postępy....
Teraz po 2 latach szkoły, pracy i ciągłego kontaktu ze znacznym gronem francuzów z różnego przedziału wiekowego - po raz kolejny mogę potwierdzić iż Wasze lekcje w stosunku do całej reszty... naprawdę są dobrze przygotowane i jeśli ktoś ma zamiar rozpocząć naukę tego oto języka - to warto zacząć właśnie tutaj.
Co prawda - muszę przyznać że istnieją tu pewne różnice i sporadyczne błędy w wymowie lektorów oraz bardzo sporadyczne wyrażenia które są zbędne lub niezbyt poprawne w stosunku do pewnych realiów które istnieją we Francji i tym oto języku, aczkolwiek myślę że z to można poprawić i sam osobiście mógłbym w tym pomóc, aczkolwiek.. pomijając szczegóły- mimo to śmiało mogę polecić te lekcje każdemu kto ma zamiar zabrać się za francuski - czy jako osoba żyjąca bądź odwiedzająca Francję czy porostu do rozmów będąc w Polsce. W imieniu swoim jak i swoich znajomych dziękuje za stworzenie tak bardzo pomocnego i bardzo dobrze wykonanego serwisu jakim był, jest i mam nadzieje że będzie 6ka.pl - Pozdrawiam!

Grzegorz
lat 23, A...., grzechoo....@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.06.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bylam zupełnie "zielona" z języka angielskiego. Nigdy się trego jęzka nie uczylam. Przerabiam trzecia częśc i jestem oświecona, bardzo dużo przyswajam sobie zasad gramatyki ktora w niezwykle komunikatywny sposob jest wyłożona.Oczywiscie dosc duzo czytam, slucham tekstow innych nagran ale zawsze wracam do materialu z Waszego wspanialego angielskiego na szóstkę! Wielkie dzięki!! Pozdrawiam twórcow tego wspaniałego kursu. No i oczywiscie wielkie dzięki za nowy dział "angielskie słownictwo"!

kolia
lat 64, Kolobrzeg, krysiakon...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2011
IP/Host: *.160.71.6
witam
kurs jest genialny kilka razy juz podchodziłem do nauki i nic!! ale teraz poszło szybko efekty są takie iż po włączeniu kanału francuskiego na kablówce zaczynam coraz więcej rozumieć mam nadzieję iż do czerwca 2012 roku będę dobrze mówił w tym języku -pozdrawiam was!!!

sebastian
lat 35, świdnik, sebastianjos...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.06.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Doskonała forma nauki, jeszcze brakuje mi dyscypliny codziennej pracy, ale jak pokonam "wymówki"będzie bardzo dobrze.
Bardzo przystępnie wytłumaczona gramatyka, dostęp do powtórek nieograniczony.
Cieszę się, że w przypadkowej rozmowie padła nazwa tego kursu i ja z niego niezwłocznie skorzystałam. Polecam ją innym. Pozdrawiam

Krystyna
Toruń, kawyla...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.06.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Świetne, od pół roku szukałem słownika j. japońskiego a teraz nie dość że nie muszę to jeszcze japońskim umiem się posługiwać.

Mirek
lat 15, Kostrzyn nad Odrą, saber12...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.06.2011
IP/Host: *.mikolow.multimetro.pl
Kurs jest świetny! Nie można się nim znudzić-gdy tylko odłożę notatki, zaraz do nich wracam, bo inaczej nie mogę myśleć o niczym innym. Jedynym problemem jest, jak już ktoś przede mną pisał, brak poprawnych odpowiedzi w ćwiczeniach powtórkowych w częściach lekcyjnych. Mam nadzieję, że zostanie to dopracowane. Mimo tego, kurs opracowany jest przejrzyście dla każdego. Polecam wszystkim znajomym, którzy chcą się uczyć nowych języków!

Anna
lat 19, Mikołów, anulek.kic...@buziaczek.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.06.2011
IP/Host: *.110.208.223
Swietne,rewelacyjna strona!

Jolanta
lat 35, Zielona Góra, jolanta-pawele...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.06.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo podoba mi się ta strona. Jedyną rzeczą, która mnie blokuje jest wykupienie kolejnych lekcji ponieważ nie zarabiam sama, a moi rodzice nie palą się do tegp by wykupić mi te lekcje. Bardzo bym chciała by w końcu dali się namówić . Pozdrawiam. :)

Ania
lat 15, gucina...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.06.2011
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Witam .Nic dodac nic ująć naprawdę świetnie przygotowany materiał.Nie tak dawno ukończyłam intensywny podstawy kurs języka Niemieckiego i uczyłam się dalej ałe zadna forma nauki nie przyniosła mi tyle ządanych satysfakcji co wasza.Pozdrawiam serdecznie Joanna z Otwocka

joanna pytlarczyk
lat 46, otwock, joanna.pytlarczyk...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.06.2011
IP/Host: *.4-2.cable.virginmedia.com
Z przyjemnością poznaję tajniki języka angielskiego.Nie jest łatwo,szczególnie w moim wieku, stawiać pierwsze kroki.Jedak z P.Patrycją pomaleńku daję radę.Thank you ,very ,very,very much!!!Anna

Anna
lat 58, Londyn, lebo...@gazeta.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.06.2011
IP/Host: *.promax.media.pl
Kurs na początku wygląda bardzo zachęcająco. Jednak jest zbyt bardzo skupiony na gramatyce, którą każdy po osłuchaniu się z językiem zaczyna stosować instynktownie. Bardzo pomocne są nagrania lektora, naturalny akcent, warte uwagi i podziwu ciekawe objaśnienia, ćwiczenia i ściągi. Bardzo ciekawa jest możliwość sprawdzenia się testem końcowym oraz zamówienie dyplomu. Powinien on mieć jednak charakter bardziej zbliżony do matury, testu gimnazjalnego. Więcej sprawdzenia czy ktoś rozumie co słyszy, czyta, wyłapuje kontekst. Warto i bardzo przyjazna cena.

Maciej
lat 18, Ostrów Wielkopolski, maciej16music22e...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.05.2011
IP/Host: *.gdynia.mm.pl
6ka.pl to nalepsza ze stron które oglądałam . Bardzo dobry sposób na naukę języka . Polecę tą stronę jako najlepszy produkt do nauki. Pozdrawiam

joanna
lat 44, gdynia, jszla...@vp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.05.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Rewelacja! Świetny sposób na naukę języków obcych, który nie tylko jest przyjemny co sprawia, że chętnie sam się uczysz - lekcje możesz do woli powtarzać i masz tyle czasu ile chcesz. Miałam obawy co do gramatyki ze sobie nie poradzę - ale lekcje są bardzo szczegółowo wyjaśnione na przykładach i starannie przygotowane, że z łatwością każdy może je sobie przyswoić. Po za tym z lekcjami audio nauka włoskiego idzie jeszcze szybciej. Pełen profesjonalizm - Gorąco polecam! I dziękuję - z przyjemnością polecę moim znajomym tę stronę.

Agnieszka
lat 29, Kraków, bbus...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.05.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wykupiłam wszystkie lekcje i po przerobieniu pierwszych z czystym sumieniem stwierdzam, że są lepsze jak kursy, na które również chodziłam!
Super wytłumaczone, klarowne i proste i w końcu nauczyłam się wymawiać paryskie "r" :)

Agnieszka
lat 19, Warszawa, agnieszka.kolb...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Jestem bardzo zadowolona. Mam 10 lat, ale przy takim kursie to dziecinnie proste. Tak ciekawie się tego uczy , że prawie połowę klasy nakłoniłam z moją przyjaciółką do nauki tego pięknego języka. Jestem bardzo zadowolona. Wymowa jest dokładna. Zupełnie jakby hiszpanka to mówiła.
pozdrawiam panią kasię
-Michalinka

Misia
lat 10, Rzeszów , misia2001...@buziaczek.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.05.2011
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Wielokrotnie siadałem do nauki języka włoskiego. To jest pierwszy z kursów, który mnie naprawdę wciągnął i którego układ bardzo mi odpowiada i do któego zaglądam co dziennie. Jest to naprawdę kurs na 6-kę. Mam nadzieje, że będzie jeszcze bardziej rozwijany i będą przybywały nowe lekcje.

Marcin
lat 33, Żagań, m.dabrows...@post.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.05.2011
IP/Host: *.24-79-r.retail.telecomitalia.it
Właśnie przyjechałam do Italii. Cieszę się, że trafiłam na Wasz kurs, gdyż po każdej lekcji mam możliwość pójść wśród ludzi i zrewidować swoją wiedzę. Molte grazie!

Kanarek
lat 35, Turek, ...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.05.2011
IP/Host: *.rako-lan.pl
Przeglądając ten kurs jestem na tak, bardzo profesjonalnie zrobiony. Jak widzę opinie ludzi ,że kurs powinien być za darmo to mi się robi nie dobrze,za darmo to boli gardło.
Nikt nie będzie robił takich kursów bezinteresownie.

damian
lat 20, grzywa-19...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.05.2011
IP/Host: *.skierniewice.vectranet.pl
Witam bardzo serdecznie,

serdecznie dziękuję Państwu za platformę do nauki słownictwa. Przerobiłam lekcje próbne i bardzo podoba mi się sposób prezentowania i sposoby sprawdzania materiału. Mam ten komfort , że uczę się języka dla osobistej satysfakcji i sprawia mi to dużo zadowolenia i radości. Mam pamięć wzrokową i przerabiając lekcje nieraz miałam wrażenie , że na lekcji owszem materiał znam ale po lekcji w głowie była jakby pustka. W zaprezentowanej platformie mam szansę spotkać się z koniecznością pisania ze słuchu. I to sprawia mi dużo satysfakcji bo okazuje się, że coś jednak w głowie zostaje. Myślę,że uda mi się zdyscyplinować na tyle by materiał przerabiać bardziej systematycznie. Wielkie dzięki. Serdeczne pozdrowienia i życzenia samych pięknych dni wszystkim Państwu posyłam. Jadwiga Caban

Jadwiga
lat 64, Skierniewice, jagodacab...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.05.2011
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Hej właśnie przechodzę kurs podstawowy niemiecki, muszę powiedzieć, że kurs jest świetny i uczę się niecierpliwie by dostać certyfikat :)
Jedynie co mnie troszkę smuci to fakt, że już tak długi czas nie są uruchomione zestawy lekcyjne i tematyczne, bo były by świetne w nauce.

Pozdrawiam

Sabina
lat 26, Katowice, sabina.nestma...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.05.2011
IP/Host: *.range86-135.btcentralplus.com
SUPER kurs!! bardzo fajnie ułożone lekcje aż miło się uczy :)

Jaroslaw
lat 37, Dungannon, jgurgul...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.05.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wspaniale opracowany program kursu.!Dziekuje Pani.Nareszcie ktos tak jasno i czytelnie wyjasnia mechanizmy poslugiwania sie gramatyka tego jezyka.Jest Pani Wielka.Pozdrawiam serdecznie i na pewno nie rozstanie sie z Pni programem.- Kolia

kolia
lat 64, kolobrzeg, krysiakon...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.05.2011
IP/Host: *.75.210.87
Przebywam kilka lat we Włoszech.Moja żona i dzieci radzą sobie z językiem doskonale, ale moja znajomość języka ograniczała się tyko do niezbędnego słownictwa w komunikacji z włochami. Teraz, przerabiając kolejne lekcje widzę, jakie posiadam gramatyczne braki. Dotychczasowe podręczniki z których korzystałem były po prostu nudne! 6ka jest na 6-tkę. Dobra robota. Marek.

Marek
lat 60, Castiglione M.R., mareka...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.05.2011
IP/Host: *.dynamic.mnet-online.de
Jestem osoba juz starsza, ktorej nauka jezyka na pewno idzie trudniej, niz mlodszemu umyslowi. W ubieglym roku zaczelam korzystac z Waszego kursu niemieckiego, gdyz wyprowadzalam sie do Niemiec. Od podstaw uczylam sie jezyka w Waszym portalu, na dzien dzisiejszy posiadam podstawowa komunikatywnosc jezyka niemieckiego, ktora sobie utrwalam i poglebiam. Dziekuje serdecznie za tak wspanialy portal jezykowy. Pozdrawiam serdecznie wspolzalozycieli i czekam na dalsza rozbudowe servisu:-))

Halina
lat 59, Monachium, halina22...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam serdecznie! Kurs jest wspaniały żeby tylko mieć więcej czasu...Pozdrawiam wszystkich uczących się i trzymam kciuki , abyśmy jadąc do pięknego Paryża potrafili zamówić filizankę dobrej kawki z mlekiem:)

AniaM.

Anna
lat 32, Gębice, aamichl...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.04.2011
IP/Host: *.rev.numericable.fr
Jak ta nowa platforma zostanie w pelni uruchomiona, to bedzie super.!!!!! zapoznalam sie z demo i bardzo mi sie podoba. Moze jeszcze troche takich normalnych rozmow pomiedzy dwoma osobami ? Cos na zasadzie kreskowek. Pozdrawiam i zycze pomyslow.

MARTA
lat 60, STALOWA WOLA, m.wolic...@onet.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.04.2011
IP/Host: *.net
znalazłam ten kurs przypadkowo szukając coś w internecie i całe szczęście że tak się stało teraz mogę bezstresowo poszerzac znajomośc mojego ukochanego, języka dokupię trzecią częśc pozdrawiam weronika

Weronika
lat 55, Kraków, janekini...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.04.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Przez przypadek trafiłam na Waszą stronę i od razu mnie zafascynowała. Wybrałam 3 kursy i z każdego jestem ogromnie zadowolona. Nigdzie nie spotkałam się z takim sposobem nauki. Jest rewelacyjny. Brakuje mi jedynie przy włoskim i niemieckim podczas powtórki na początku każdej lekcji ukrytych podpowiedzi jak to ma miejsce w języku angielskim. Łatwo się wtedy przekonać czy nie popełniło się żadnego błędu podczas powtórki. Poleciłam tę stronę moim znajomym i przyjaciołom z dobrym skutkiem. Cena też jest bardzo przystępna biorąc pod uwagę inne kursy. Podoba mi się również praktycznie nieograniczony limit czasowy korzystania z danego kursu. Trudno jest czasem zachować samodyscyplinę i systematyczność, dlatego cenię sobie powroty w każdym dowolnym momencie. Z językiem włoskim i niemieckim miałam już wcześniej kontakt ale tu mogłam poznać niuanse gramatyczne w jasny i przystępny sposób wytłumaczone. Wszystkim paniom prowadzącym dziękuję a zespołowi 6-ki gratuluję pomysłu.

Maria
lat 58, Rzepin, mariajolant...@gazeta.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.04.2011
IP/Host: *.236.26.99
Bardzo fajna sprawa! Jestem zachwycona tym, jak szybko i łatwo uczę się nowych słówek. Jestem umysłem scisłym i trudno mi się przełamać do "zakuwania". Natomiast korzystajać z kursu na "6-tce", jak mam wolną chwile, odsłuchuję nagrania z lekcji. I tyle:)

Poza tym fakt bezterminowego dostępu i przystępnej ceny czyni ten kurs jeszcze godniejszym polecenia:)

Merci beaucoup;)

Zofia
lat 20, Chrzanów, zof.b...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.04.2011
IP/Host: *.87.240.51
Świetny kurs, nudna nauka szybko mnie zniechęca a tutaj jest to utrzymane w ciekawej formie co naprawdę pomaga. Wszystko jest czytelne a ćwiczenia pomagają utrwalać. Przydało by się tylko więcej słówek, najlepiej dopasowanych do aktualnego poziomu przerabianego materiału. Ogólnie kurs warty wydanych pieniędzy, polecam :)

Maciej
lat 26, Częstochowa, Xeroe...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2011
IP/Host: *.204.153.183
Podchodziłem do Waszej strony sceptycznie i się bardzo mile rozczarowałem.
Bardzo mi pomagacie w nauce języka.Dziękuje!!!!.
Z niecierpliwością czekam na nauke słówek.

Zenek
lat 40, Kętrzyn, granica...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.04.2011
IP/Host: *.50.127.210
Dla mnie jest to najważniejsze że w tej nauce była dodatkowa pomoc .Strona jest bardzo interesująca zawiera bogate słownictwo ,dialogi i tłumacza który był mi niezbędny .

Ola
lat 21, Cieszyn, asia.jul...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię