preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.12.2012
IP/Host: *.xdsl.centertel.pl
Dla mnie super, wyraźna-wolna wymowa, całkiem nieźle mi idzie-polecam. Spradzałam wiele kursów-ten( przynajmniej dla mnie )jest najlepszy,

katarzyna
lat 40, legnica, agencjaka...@poczta.fm

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.12.2012
IP/Host: *.static.tvk.wroc.pl
Tutaj robiłam pierwsze kroki 3 lata temu (na lekcjach próbnych!) Przepiękna wyraźna wymowa i możliwość powtarzania do skutku.Chodzę na lekcje angielskiego a lektorka nie może się nadziwić, że ja, mimo wieku (jestem najstarsza w grupie gdzie są młodsze osoby nawet o połowę) mam najlepszy akcent i wymowę. Nigdy wcześniej nie uczyłam się angielskiego. Polecam wszystkim, którzy zaczynają naukę.
Serdecznie pozdrawiam

Ewa
lat 65, Wrocław, eva1...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.12.2012
IP/Host: *.solarme.pl
jestem zadowolona z nauki jezyka na szostke pozdrawiam wiesia

wieslawa
lat 46, kobylnica, w.pokornows...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.12.2012
IP/Host: *.c154.petrotel.pl
Jestem zachwycona ,że trafilam na te stronę . Prawdę mówiąc nie przypuszczalam że tak się stanie. Będąc na spacerze zauwarzylam reklamę kursu j. hiszpańskiego ,niestety sporo kosztował:( Postanowiłam więc poszukac czegoś w necie :D znalazłam ta stronę i tak mnie pochłonęła, że aż ciężko mi sie od niej oderwać :) Te lekcje są tak prowadzone że nawet dziecko w wieku 3 lat mogłoby się sporo nauczyć :) pozdrawiam

Dominika
lat 22, plock, domib...@onet.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.12.2012
IP/Host: *.acn.waw.pl
Niedawno zaczęłam oglądać anime i zakochałam się w japońskim języku oraz japoni. Chciałam się uczyć tego języka jednakże moja mama stwierdziła, że to głupie i za trudne dla mnie. Próbowałam uczyć się z internetu,jednak nie znajdowałam dobrych stron. Aż trafiłama na tą. Jest skromnie ujmując rewelacyjna! Wszystko sensownie uporządkowane i krótko ale w kilku najważniejszych zdaniach.tekst zrozumiały ,nauka wymowy poprzez nagranie. Bardzo pomocna i ucząca

ola
lat 16, kraków, kitek...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.12.2012
IP/Host: *.w80-11.abo.wanadoo.fr
Salut !

Od 7 miesięcy mieszkam we Francji i uczę się tego pięknego języka. Polecam gorąco kurs francuskiego, ponieważ jest naprawdę dobry. Jedyny mankament, który dotychczas zauważyłam, to przy przeprowadzaniu treningu słówek z jednego zestawu lekcyjnego wpisuję poprawnie pisownię polską na co system wskazuje, że odpowiedz jest zła i nie mogę przez to dokończyć treningu. Poza tym bardzo solidny kurs godny polecenia :) Bonne chance ! :)

Patrycja
lat 27, pati.p...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2012
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Szukałem w miare taniego i dobre kursu nauki Hiszpańskiego i znalazłem!!!!
Polecam wszystkim którzy chcą rozpocząć przygodę z tym językiem!!!!! WARTO

Maciej
lat 22, warszawa, pindormaci...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2012
IP/Host: *.gdynia.mm.pl
Witam.
Kurs języka japońskiego zakupiłam około trzech miesięcy temu. Traktuję go jako pewnego rodzaju uzupełnienie do kursów książkowych. Podoba mi się sposób nauczania Pani Marysi ale wydaje mi się, że wartałoby nieco poprawić lekcje z nauką hiragany i katakany. Kolejność pisania kresek w znakach jest bardzo ważna, a tego tam nie ma. Dlatego proszę o dodanie kolejności pisania kresek, bardzo ułatwiłoby by to nam, uczącym się życie. :)

Muszę dodać, że m.in.dzięki temu kursowi udało mi się poznać pewną Japonkę, która uczy mnie japońskiego! Dzięki kilku słowom w tym języku poznałam wspaniałą przyjaciółkę. :)

Pozdrawiam

Zuzanna
lat 13, Gdynia, zuzannapolachows...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.12.2012
IP/Host: *.ip.telfort.nl
mam 56 lat ,ucze sie francuskiego,i wiem ze wiek nie jest przeszkoda aby sie uczyc,najgorszy jest poczatek,teraz idzie mi coraz lepiej,zycze wszystkim tym mlodym i tym starszym ,zeby sie nie poddawali damy rade,byle isc dalej.Powodzenia
Ewa

Ewa
lat 56, Lopikerkapel, eva.pietruszk...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.12.2012
IP/Host: *.6-2.cable.virginmedia.com
Świetna strona, bardzo dobrze wytłumaczone. Nie mogłam tego za nic w świecie zrozumieć a tu jak na tacy. Thx

Maja
lat 24, Kraków, maja.kl...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.11.2012
IP/Host: *.centertel.pl
Bardzo fajnie przygotowany kurs, naprawdę polecam.

Dawid
lat 24, Poznań, szukala.daw...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.11.2012
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Swietna forma nauki języka obcego, ale dla systematycznych. Jestem samoukiem, i dzięki temu programowi poszłam na kurs "Directes Deutsch" i przyznam się , że dawałam radę. Miałam problem z budową zdań (na początku kursu), żałuję ,że nie wzięłam 1 cz. waszego kursu, być może nie miałabym tych problemów. Wracam często do przerobionych lekcji, Polecam tę formę nauki.Krysia

Krystyna
lat 69, Toruń, kawyla...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.11.2012
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Świetny kurs bardzo pomocny w nauce języka odrzuca wykute regułki gramatyczne a uczy i pomaga w porozumiewaniu się polecam :)

Ada
lat 18, Żaru, biaebi...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.11.2012
IP/Host: *.plastcom.pl
Świetny kurs. Jasny, przejrzysty, doskonale skonstruowany pod względem metodycznym. Korzystając do tej pory z różnych samouczków nabrałem przekonania, że niemiecki po prostu mi nie leży, że nie dam rady się tego języka nauczyć. Teraz zmieniłem zdanie. Brawa dla Pani Kasi!

Paweł
lat 42, matt4...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.11.2012
IP/Host: *.sm-gorczewska.com.pl
Kurs naprawdę pomocny .Polecam!!! ;)

Zygmunt
lat 49, Warszawa, zyga1...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.11.2012
IP/Host: *.play-internet.pl
Super, łatwo przyswajalne lekcje. Dziękuję

Andrzej
lat 40, Cracovie :-), dom5...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.11.2012
IP/Host: *.play-internet.pl
BARDZO MI SIĘ TA STRONKA PODOBA JEST SUPER PRZEROBIŁAM SPORO LEKCJI I JESTEM POD WRAŻENIEM JAK PANI KATARZYNA UCZY JĘZYKA NIEMIECKIEGO! POLECAM DLA SZCZEGÓLNIE DZIECI W 4 KLASIE I POWYŻEJ.

MILENA
lat 20, KOŁOBRZEG, wieslaw.g...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Cudowna strona ! Nauka języka jest o wiele łatwiejsza i zrozumiała.
Gratulację dla autorki!

Magda
lat 18, Iława, magdaa1...@onet.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.10.2012
IP/Host: *.112.72.6
Moja kuzynka na studiach uczy sie francuskiego , od razu jak zobaczyłam ten język w jej zeszycie się w nim zakochałam , więc postanowiłam się uczyc i już po mojej pierwszej lekcji wiem więcej niż ona po swojej pierwszej lekcji :)

kala
lat 12, Zawiercie, www.klaudiakoch.spoko....@spoko.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.10.2012
IP/Host: *.gdynia.mm.pl
No ja jestem po prostu w szoku, niesamowita jakość! Wiele razy próbowałem uczyć się rosyjskiego - z kaset, starych książek itd. Podręczniki nie dawały dobrych rezultatów. A tutaj - kurs napisany praktycznie od zera (jedynie przebicie się przez początek z cyrylicą jest kłopotliwe), dokładnie to czego szukałem.

Jan
lat 17, Gdynia, aso.gdyn...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.09.2012
IP/Host: *.cust.o2.ie
Uczę się angielskiego dosyć krótko ale już potrafię bez trudu porozumieć się z Irlandczykami. Świetny kurs polecam.

Miroslaw
lat 40, Ballinrobe, mirex19...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.09.2012
IP/Host: *.226.38.178.elgrom.eu.org
Super!, Nie chciałem zaczynać uczyć się nowego języka po skończeniu podstawowego Francuskiego na 6ka.pl Ale chciałem kontynuować moją przygodę z językami, dlatego postanowiłem wykupić kurs Angielski cz.2. Miałem obawy, bo nie przestudiowałem 1 a nie chciałem uczyć się tego co już dawno potrafię i okazało się że spokojnie można wykupić 2 czy 3 bez poprzednich części ponieważ każda część jest sama w sobie osobna i w nie wielu przypadkach nawiązuje do poprzedniej części kursu! POLECAM

Kordian
lat 15, Łaziska Górne, kordian2...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.09.2012
IP/Host: *.play-internet.pl
Za 10 miesięcy wyjeżdżam do Anglii razem z chłopakiem. Do tej pory uczyłam się angielskiego tylko w szkole i słabo mi szło. Koleżanka poleciła mi tą stronę i mówię teraz lepiej niż cała klasa. Thank You :)

Katja
lat 18, Wrocław, kasia3...@amorki.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.09.2012
IP/Host: *.henet.pl
Świetnie ułożone lekcje. Dla mnie niemiecki to czarna magia, ale po przeczytaniu próbnych lekcji zaczynam coś rozumieć.

ania
gliwice, ania76...@amorki.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.09.2012
IP/Host: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
Uczyłam się niemieckiego z różnych źródeł.Nie cofnę już straconego czasu i z czystym sumieniem stwierdzam,że ten kurs jest "zajefajny"!!!!!!!!!! Szkoda ,że wcześniej na niego nie wpadłam.

Grażyna
lat 50, Bystrzyca Kłodzka, graziab...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.08.2012
IP/Host: *.213.167.8
Super !!! Polecam wszystkim, którzy szukają ciekawego i dobrze zrobionego kursu w necie... Szczerze, byłam zarejestrowana na wielu stronach z kursami j. francuskiego i tylko z tej strony uczy mi się fantastycznie. Pewnie dlatego, że materiał jest przedstawiany w odpowiedniej kolejności, bez zamieszania, a kolejne lekcje łączą się ze sobą i uzupełniają. POLECAM !!!

Malwina
lat 18, malwina01...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.07.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
今私は日本語をべんきょうします...
... i dzięki temu kursowi idzie mi dużo szybciej, ponieważ wszystko jest bardzo dobrze wytłumaczone z wieloma przykładami oraz nagraniami wymowy. Muszę przyznać, że podchodziłem sceptycznie do tego typu kursu, a jeszcze jak zobaczyłem cenę to myślę sobie... "za tą cenę to pewnie będą tylko jakieś suche zdania po japońsku, typu rozmówki, które bez wytłumaczenia nic Ci nie dadzą"... ale spróbowałem i jestem bardzo zadowolony! Polecam każdemu pasjonatowi Japonii!

Marcin
lat 23, Jawor, marucinjan...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2012
IP/Host: *.191.204.11
witam, jestem seniorem, uczę sie języka angielskiego roznymi sposobami, ale ten program "6ka.pl " jest fantastyczny, gratuluję pomyslu autorowi, faktycznie oceniam go na 6 z plusem!. Baaaardzo duzym ulatwieniem jest spiker i wlasnie tego od dluższego czasu szukałam i przypadkowo na to natrafilam, po prostu rewelacja !!!!!
Pozdrawiam

dana55
lat 62, Przeworsk, dana_...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2012
IP/Host: *.cust.telecolumbus.net
Witam chcialabym bardzo podziekowac dla osob ,ktore merytorycznie przygotowaly ten kurs ,jest swietny moj syn uczy sie podstaw ja wlasnie powtarzam wiadomosci robiac zadania ,mysle ze pozwoli mi sie sprawdzic i uporzadkowac wiedze przed kolejnym egzaminem na certyfikat wiec nie jest to tylko kurs dla poczatkujacych polecam go rowniez jako uporzadkowanie zdobytej wiedzy .Oboje z synem polecamy wszystkim ,ktorzy jeszcze sie zastanawiaja . Pozdrawiam wszystkich uczacych sie i zycze wyrwalosci.

Henryka
lat 37, Lübbenau, henryka...@interia.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.07.2012
IP/Host: *.w86-209.abo.wanadoo.fr
Lekcje są naprawdę super, bardzo łatwe w opanowaniu. Wyraźna wymowa. Polecam!

Bogda
bog...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.07.2012
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Kurs świetny. Pani Ania tłumaczy fantastycznie. A ja mam pytanie nie dotyczące tego kursu. Czy na 6ka.pl pojawi się więcej kursów jeszcze innych języków, niż tych 7?

Agata
lat 14, Prabuty, wiewiora...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.06.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nauka języka francuskiego idzie mi o wiele lepiej dzięki w/w lekcjom.Mimo,że nie jestem młodzikiem przyswajam sobie język francuski ,polecając wykupienie w/w lekcji znajomym.Dziękuje

jerzy
lat 69, Toruń, gburekjer...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.06.2012
IP/Host: *.superkabel.de
Ten kurs jest super

Paweł
lat 30, Lubeck, pawel_agniesz...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.06.2012
IP/Host: *.219.124.184
Rewelacja!!! Tak przystępnego kursu jeszcze nigdy nie miałam - bo nigdy wcześniej na taki nie trafiłam:). Jestem zachwycona, z jaką łatwością zdobywa się tu wiedzę! Dziękuję!

Agata
lat 39, Bogatynia, agata....@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.06.2012
IP/Host: *.maxnet.biz
Przeglądałam tylko lekcje próbne, żałuję że nie stać mnie na wykup nauki języka Niemieckiego. Te lekcje są zrozumiałe i uporządkowane. Z łatwością można przyswoić nawet trudne wyrazy po przez częste powtarzanie. Można poćwiczyć pisownię i wymowę oraz sprawdzić swoje umiejętności. To po prostu jest genialny program.

Brygida
lat 52, Gdynia, Brygida.benkows...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.05.2012
IP/Host: *.adsl.alicedsl.de
Witam! Powrocilam do tego kursu, bo wydaje mi sie przejrzysty i latwy do opanowania .
Pamietaj ! placisz i korzystasz do konca zycia i jeden dzien.

Tonusia
lat 60, Essen, hardy01.ess...@freenet.de

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.05.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo mi odpowiada taki system nauki mam nadzieje ,że poznam język francuski na tyle doże aby popranie śię porozumieć .W każdej chwili mogę się logować aby korzystać z lekcji .
juraben

jerzy
lat 69, Toruń, gburekjer...@poczta.fm

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.05.2012
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Bonjour! Kurs jest wspaniały! Lekcje są ciekawie skonstruowane, że z przyjemnością uczę się tego języka.Gramatyka jest wytłumaczona w sposób bardzo przejrzysty. jest dużo przykładów, a ucząc się odnosi się wrażenie, że Pani Małgosia Kubica jest tuż obok nas, poprawia i nam kibicuje.Bardzo dziękuję Pani Małgosi za ten kurs, najlepszy w internecie! Merci! Wszystkim, którzy chcieliby nauczyć się języka francuskiego, polecam właśnie ten kurs 6ka.pl-przygotowany przez Panią Małgorzatę. Warto. Kocham Francję i bardzo chcę nauczyć się języka francuskiego i cieszę się, że tu trafiłam. Salut:)

Marzena
lat 51, Gdańsk, maxi...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.05.2012
IP/Host: *.superkabel.de
REWELACJA!!! Nic dodac nic ujac.Polecam bardzo.

Katarzyna
lat 38, Swinoujscie, katarzyna....@kabelmail.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.05.2012
IP/Host: *.superkabel.de
Ta forma przekazania j.niem.jest rewelacyjna .Wszystkim znajomym będących w pracy w D.e. polecam.Super sprawa.

Beata
lat 43, Stargard Szcz., beata-szwe...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.05.2012
IP/Host: *.127-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Ja osobiście uważam,że ten kurs jest naprawdę dobry ;-) Obecnie mieszkam w Brukseli, więc to głupio nie znać języka którym wszyscy ludzie na około się posługują. Jesten jak na razie na pierwszej części,ale już i tak bardzo dużo się nauczyłam. Wszystko jest dobrze i zrozumiale wytłumaczone,aż wydaje się łatwe :)
Pozdr. Natalia .

Natalia
lat 12, Warszawa, natalkaa...@op.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.05.2012
IP/Host: *.81-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Jestem bardzo i to bardzo zadowolona. Wszystko wspaniale wyjaśniane,napisane przyjemnym językiem i ogólnie,tak jakoś zachęcające do nauki Anglika ;) Jedyne to ta cena. Przy każdej części droższa... Od przyszłego roku szkolnego będę miała zajęcia szkolne po angielsku,więc muszę go naprawdę dobrze znać,bo chodzę do szkoły europejskiej... no cóż... moi rodzice trochę kasy wydadzą,bo będę miała jeszcze kurs Francuskiego ; )
Poza tą ceną to wszystko jest świetnie. Ogólnie bardzo polecam :)
Pozdrawiam,Natalia ;-)

Natalia
lat 12, Warszawa, natalkaa...@op.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.05.2012
IP/Host: *.134.163.130
Jeszcze się ucze ale i tak wile już umiem dzięki temu kursowi :-)

Agnieszka
lat 38, Kraków, agna...@poczta.onet.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.05.2012
IP/Host: *.nyc.res.rr.com
Bardzo sie ciesze ze znalazlam wasze lekcje i polecam wszystkim.

Grazyna
lat 60, Nowy Jork, babciasimo...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.04.2012
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Lubię oglądać anime i pokochałam wszystko, co związane z Japonią, a przede wszystkim japoński język. Chciałam się go nauczyć, ale niestety większość stron jest co najmniej kiepska. Tutaj każde zagadnienie jest pięknie opisane i bardzo podoba mi się odtwarzacz w lekcjach! Kiedy nie ma się nauczyciela, który powie, jak dokładnie dane słowo wymówić, odtwarzacz rozwieje wątpliwości. :-) Niedługo wykupię sobie całą I część. :)

Ola
lat 14, Kolbuszowa, ola.z1...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.04.2012
IP/Host: *.xdsl.centertel.pl
super kurs , jestem pod wrażeniem.

Jan
lat 40, Siemiatycze, janek...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2012
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
W tej chwili mam 62 lata. Nie lubiałam języka niemieckiego. Jednak postanowiłam się go nauczc. Po pierwszym semestrze na Uczelni Trzeciego Wieku chciałam zreygnowac,ponieważ nie mogłam sobie dac rady z wymową. Zajęc lekcyjnych było dla mnie zbyt mało. Wtedy właśnie znalazłam ten kurs. Jest świetny.Dziękuję!

Elżbieta
lat 62, Wrocław, babciaela1...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2012
IP/Host: *.bb.sky.com
Polecam wszystkim !

Kuba
lat 29, zator, guliwer...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.03.2012
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Po systematycznej nauce przez kilka tygodni ze zdumieniem stwierdzam, że zaczynam rozumieć przeczytane i usłyszane słowa. Lekcje są świetnie przygotowane, jasno i czytelnie. Jest wytłumaczona gramatyka na przykładach a to zacznie ułatwia zrozumienie tworzenia zdań, tylko dla mnie jest troszkę mało ćwiczeń. Dokupiłam jeszcze słownictwo i z dużym zapałem podchodzę do nauki. Wcześniej próbowałam się uczyć z innych serwisów językowych, ale z marnym skutkiem. Polecam ten serwis wszystkim osobom, które naprawdę chcą się nauczyć języka obcego.

Elżbieta
lat 45, Gdańsk, elzbieta.strzel...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 12.03.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Tytuł lekcji 16 jest niewłaściwy. Nie przetłumaczono do końca tytułu lekcji na polski. Co to za zdanie przetłumaczone na polski, że jest ubrana w T-shirt. Przecież jest ubrana w koszulkę a nie w T-shirt. I to samo występuje w trakcie lekcji. Tak nie powinno być, przecież kaleczony jest polski język, tak jak by to był język drugiej kategorii w stosunku do języka angielskiego.

Bronisław
lat 71, Gryfice, rzeteln...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię