preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.11.2007
IP/Host: *.piotrkow.net.pl
Ja utrwalam sobie język angielski i muszę stwierdzić, że zbyt wiele rzeczy zakłada Pani że uczniowie wiedzą. Wydaje mi się, że jak bym nieznał podstaw to nie dał bym sobie rady z rozwiązaniem niektórych ćwiczeń. Do utrwalania wiedzy jest całkiem OK.

Maksym
lat 34, Piotrków Tryb., energo-techni...@energo-technika.home.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.11.2007
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Super stronka!!! wkocu mogłam się nauczyć niemieckiego... bardzo chciałam sie go nauczyć żeby zrozumiec o czym śpiewają killerpilze i tokio hotel dzienki tej stronce wkońcu mi sie to udało:d

martus
lat 13, m_prysz...@op.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.11.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
spoko stronka... tu sie można dużo nauczyć...:):):)

paullina
lat 14, palka...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.11.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Fakt że dopiero zaczęłam przygodę z angielskim, ale ta stronka jest super. Prosto i przejrzyście prowadzone lekcje. Jest po prostu ok.

Gosia
lat 30, gosia...@vp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.11.2007
IP/Host: *.am.wroc.pl
Bardzo podoba mi się język hiszpański i francuski i cieszę się ogromnie z mozliwości nauki tych języków online :) Uważam, że ta stronka jest naprawdę świetna, przede wszystkim dlatego, że można usłyszec jak się wymawia poszczególne wyrażenia w danym języku. Z pewnością będę częstym gościem tej strony :) Pzdrawiam serdecznie :)

Magda
lat 21, Wrocław, magda_s...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.10.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo podoba mi się formuła tych lekcji a konkretnie możliwość nauki wymowy co w języki francuskim jest ważne, ponieważ jest to trudny język. Serwis na pewno godny polecenia. Mam nadzieję, że powstaną kolejne części lekcji francuskiego (choć do końca nie przerobiłem jeszcze tych istniejących ;) Pozdrawiam

Arkadiusz
lat 17, Dębnica Kaszubska, arekarod...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.10.2007
IP/Host: *.174.106.129
SUPER!!! Jestem jak najbardziej za na założenie szkółki 6ka w realu!

Baśka
lat 11, Kraków, basio...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.10.2007
IP/Host: *.chello.pl
Prosto, łatwo i przyjemnie.
Pokochałam ten język :))

Cass
lat 15, Dąbrowa Górnicza, cass.in...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.10.2007
IP/Host: *.icm.edu.pl
Francuski jest naprawdę świetnym językiem.Moim zdaniem najładniejszym w brzmieniu .Naprawdę warto się go uczyć,jeśli się chce wyjechać do Francji tak jak ja .(W moim przypadku do rodziny) :))))

Elizabeth
lat 15, anula12-...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Rewelacja!Angielski komunikatywny...dzięki kursowi!
Proszę KONIECZNIE opracować KURS JĘZYKA NORWESKIEGO!W takim wydaniu napewno będzie łatwo wchodził do głowy!Polecam!

NESKA
lat 30, OSTRZYCE, TOVENAR...@WP.PL

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.10.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie no xDD boska strona... teraz jestem w I gim i Zaczynam sie niemca uczyć i się w wakacje tu uczyłam... i teraz w sQl nie mam żadnych problemów jak niektórzy kumple... xDD i się ciesze mam dobre oceny z niemca xDD teraz bez problemów nawijam po niemiecku jak prawdziwa niemka xD i mam dobry akcent... może uda mi sie wyjechać kiedyś na wymianę szkolną do Niemiec... ale to w przyszłości xD no i wreszcie rozumiem o cyzm śpiewa Tokio Hotel, LaFee, Killerpilze i Lukas Hilbert chociaż wcześniej tlumaczyłam ich teksty ze słownikiem w ręce lub w necie ale to dużo mi zajmowało... xDD

Devilish 483
lat 13, Włoszczowa, tom_kaulitz_girl4...@yahoo.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.09.2007
IP/Host: *.static.metro.comel-it.com
Witam wszystkich!!! Ja właśnie będę zaczynac tu lekcje j.niemieckiego tyle, że 2 cz., ponieważ już w szkole ucze się tego jezyka ale, nie mam zbyt dobrze tłumaczącej nauczycielki i chciałabym się tu podszkolić... Myśle, że wszystko pójdzie dobrze co wynosi sie z wiekrzosci pozytywnych opinii na tym forum, a wiec jestem na tak! Pzdr :D

Monia:P
lat 14, Miastko, minia18...@buziacze.onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 24.09.2007
IP/Host: *.w82-120.abo.wanadoo.fr
Pomysl dobry ale z wykonaniem troche gorzej. Juz w pierwszej pokazowej lekcji znalazlam kilka bledow (w czesci cwiczenia)jak np w 2-im cwiczeniu, 1-e zdanie "Je m'appelle..." podana jest bledna forma "m'appelles" a w 1os lp nie ma "s" na koncu, nawet przy ocenie system nie wylapuje tego jako blad-a to wazne bo "s" dorzuca sie w 2 os lp; to tak jak by ktos powiedzial "ja nazywasz sie"; Poza tym Pytanie "Où habites-tu?" ( w tym samym cwiczeniu ) jest tak samo poprawne jak "Où tu habites?" - choc pierwsza wersja jest uznawana przez system jako bledna. Ktos kto uczyl sie francuskiego i wykorzysta juz zdobyta wiedze bedzie troche zdezorientowany i niedoceniony. A byloby szkoda...

Ania
lat 29, Paryz, ...@wp.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy serdecznie za zwrócenie uwagi. Końcówka "s" faktycznie w jednym miejscu pojawiła się błędnie (tzn. tylko w treści pytania, poprawna odpowiedź była zdefiniowana prawidłowo) - już to poprawiliśmy. Natomiast co do udzielania odpowiedzi w innych formach niż te, które są omówione w lekcji - przyjęliśmy założenie, że ćwiczenia są ściśle związane z lekcjami i utrwalają konkretny materiał z lekcji, więc w ćwiczeniach nie definiujemy wszystkich możliwych poprawnych odpowiedzi, a jedynie te przedstawione w lekcji.

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.09.2007
IP/Host: *.Red-83-36-162.dynamicIP.rima-tde.net
To naprawde swietna strona do nauki jezyka. W kazdej lekcji mozna posluchac jak sie wymawia dany zwrot, to nie tak jak w innych ze uczac sie jakiegos jezyka nie wiesz jak sie to czyta. A do tego wspaniale cwiczenia utrwalajace dokladne pismo. Naprawde super!!!

ILona
lat 12, LUBLIN, ilonka95...@hotmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.09.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
wypas kurs
zaczynam nauke niemieckiego i bardzo sie ciesze wielkie gratki dla autorki kursu ponieważ mnie sie podoba nie wiem jak wam ale sądze ze też :) szkoda tylko ze nie ma norweskiego :( jak ktoś ma to prosze o kontakt

Dariusz
lat 17, j-IN, sardynk...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.09.2007
IP/Host: *.giga.com.pl
Guten Abend ;) Uwazam, ze kurs p. Kasi jest rewelacyjny. Wlasnie zdalam do II kl. gimnazjum i poraz pierwszy mam j. niemiecki. Dzieki internetowym lekcjom p. Kasi na lekcjach niemieckiego w szkole moge odpowiadac na pytania nauczycielki wtedy, kiedy reszta klasy nie moze tego zrobic, gdyz nie znaja odpowiedzi. Dzieki p. Kasi juz przyprocentowalam mojej nauczycielce w oczach i nie raz dostalam za to dobra ocene ;)
Niedlugo tata zamierza wykupic mi dalsza czesc kursu.
Dziekuje bardzo za ten kurs. Pozdrawiam serdecznie :)

Angelika
lat 14, angela3...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 05.09.2007
IP/Host: *.centertel.pl
Witam. Skończyłam kurs języka hiszpańskiego (stopień I). Wchodząc na tę stronę i po przeczytaniu komentarzów, miałam nadzieję, że znajdę stopień dla średniazaawansowanych j. hiszpańskiego, lecz się trochę zawiodłam, bo inne języki mają taką możliwość :( Zależy mi na tym, bo nie mam czasu chodzic do szkoły językowej, dlatego chciałam znaleźć coś bez wychodzenia z domu. Jeśli znacie jakies inne strony dla zaawansowanych j. hiszpakiego to czekam na e-maile (rubia250790@wp.pl) Pozdrawiam!

Kamila
lat 17, Pabianice, rubia2507...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.09.2007
IP/Host: *.lubin.dialog.net.pl
super lekcje dzieki!

nick-pol
lat 34, legnica, pol4...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 29.08.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ja zaczynam sie uczyć jezyka niemieckiego ponieważ w gim. miałem tylko jezyk ang. W szkole do której teraz se wybieram mogłem wybrać niem. lub franc. Moja decyzja padła na niem. ponieważ mam w planach nauke jezyka norweskiego a dzieki niemieckiemu bede miał ułatwioną nauke norw. ponieważ pochodzi on z jezyków germańskich. Słyszałem ze niemiecki jest trudny ale musze jakoś podołać :) Pozdro

Dariusz
lat 17, j-IN, sardynk...@poczta.onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.08.2007
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Salut ! Bardzo podoba mi się ten kurs i wszystko w nim zawarte przepisuję do zeszytu, bardzo łatwo mi się uczy francuskiego, jestem zadowolona z kursu. Polecam !

Kinga
bojszów, kinia0...@onet.eu

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.08.2007
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Superrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D
lat 16, ByToM, dominika12...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.08.2007
IP/Host: *.delfinet.pl
doskonaly kurs. mozna szybko sie nauczyc jezyka bez wychodzenia z domu, polecam wszystkim. pozdrawiam

Malgosia
lat 22, boleslawiec, gc.serw...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
dopiero weszłam na ta strone bo miałam ochote pouczyc się francuskiego i jestem zachwycona..mineło kilka minut a ja juz potrafie sie przedstwic i powiedzic z kąd jestem:) wkoncu znalazłam strone która może dac wiele zabawy przy okazji naucze sie języka:)

Path
lat 19, plock, patra...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.08.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo podoba mi się język hiszpański i bardzo się ciesze, że znalazłam taką fajną stronę! Dzięki temu serwisowi już załapałam podstawy hiszpańskiego. Bardzo polecam.

Ania
lat 12, Gorzów , cokkocandi...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.08.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Salut! Jestem już po 2 lekcjach i jestem naprawde zadowolona. Od wielu lat uczę się j.angielskiego i niemieckiego. W te wakacje z nudów postanowiłam zacząć uczyć sie kolejnego języka, a że od zawsze podobał mi się ten romantyczny język, wybrałam francuski. I nie żałuje, jest naprawde super...

Paulina
lat 17, Pulawy, paulinakaroli...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.08.2007
IP/Host: *.teleos-web.de
Hej hej nie mwcie ze to jest glupie bo trzeba placic ludzie musza z czegos zyc. Jakby bylo bezplatne nie byloby takie dobre.

PS Kurs jest przecudowny

tom
...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.08.2007
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Cześć
Bardzo podoba mi się ten kurs.
Moin zdaniem jest super.

Martyna
lat 12, Lubartów, toppi...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2007
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
heh na serio ta stronka jest cool
tez ja w google znalazlam;)
POLECAM PISZCIE NA MAIL: KOTUSIA13@BUZIACZEK.PL

kasia
lat 13, Kudowa- Zdr., kotusia...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2007
IP/Host: *.chomiczowka.waw.pl
Uczyłam sie francuskiego kilka lat temu. Niestety przerwałam naukę. Teraz chcę przypomnieć sobie podstawowe wiadomości. Kurs jest bardzo przystępny, świetna wymowa. Mam nadzieję, że powstanie kolejna część.

Zuzanna
lat 30, Warszawa, luizja...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest świetny,bo tani. Nigdy nie uczyłam się języka niemieckiego, ale w wakacje postanowiłam niepróżnować. Wiele się nauczyłam. Naprawdę warto skorzystać. Gorąco polecam. Ukłon w stronę Pani Kasi:) Tschüs!:]

Paulina
lat 15, Dęborzeczka, paulinka51...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 30.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hallo!
Wedlug mnie to jest beznjadziejne juz wole kupic ksiazke i poczytac napewno bedzie taniej (zalezy od ksiazki) np 3 lata od 1-3 klasy podstawowoej mialem glupi niemiecki glupie ksiazki i drogie a teraz z czwratej klasy Niemeikci Netz (siec) jest o wiele lepszy i do tego mam zajec ie (mam 10 lat ale juz kupilem do 4 kalsy ksiazki)
Auf Wiedersehen

marcin
lat 10, Gryfice, marcin4...@vp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 24.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
jestem na neutralnie bo za to trzeba płacic jakby byl za darmo wszytko to macie 100 % ze ta stronka z niemcem jest odlotowa a jak trzeba płaciic to jest troche na minusie i oceniam ja nie na 100 % tylko na 87 % nie lubie płatnych lekcji

Piotr
lat 18, KOŃSKOWOLA, piole...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.07.2007
IP/Host: *.17.15.vie.surfer.at
Super pomysł. To stąd nauczyłam sie mocnych podstaw niemieckiego. Kurs przecudnowny. Mam zamiar wykupić jeszcze i hiszpański i włoski.
Pozdrawiam.

Jowita
lat 33, Wiedeń, jowitalechic...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
to jest najlepsza strona jaka moze byc z jezykami dajcie jesce pare jezyków jak mozecie ocena 6

piotr
lat 18, KOŃSKOWOLA, dariusz.lewt...@neostrada.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hallo! Guten Morgen! Servus! ;]

Widzę, że strona się rozwija i świetnie!! Oby tak dalej, Francuskiego uczyłam się 3 lata w gimnazjum, miałam niekompetentnego nauczyciela niestety i z lekcji jakie miałam umiem raptem powiedzieć 3 pełne zdania, oraz jakieś małe urywkowe. A z gramatyką miałam ogromne problemy! Korzystam już z kursu Niemieckiego z tej strony, ale nie zaszkodzi może zainwestować w jeszcze jakiś? Może to właśnie Francuski albo Hiszpański? :) Jak widzę dużo młodzieży korzysta z tej strony, która słucha takich muzyków jak: Lafee, Bushido, Tokio Hotel i innych niemieckojęzycznych wykonawców sama jestem ich fanką! :D Tak więc do boju! :D Jeszcze raz gratuluje pomysłu i życzę dalszych sukcesów w tworzeniu tej witryny. Proszę nie zwracać uwagi na negatywne komentarze, niektórzy nie wiedzą ile wysiłku, czasu oraz funduszy potrzeba na stworzenie czegoś z czego będzie korzystać dużo ludzi. Ważne, że warto.

Tschüs! Bis später! :D

Aleksandra
lat 16, Płock, ola122...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.07.2007
IP/Host: *.elartnet.pl
Jestem na TAK! Fajna strona! Bardzo mi pomogłaś Małgorzato! Uczę się języka francusiego ( a własciwie uczyłam się go 3 lata w liceum), gdyż było do wyboru właśnie francuski, niemiecki i rosyjski.Więc że nie miałam, zbyt dużego wyboru języka, zdecydowałam się na język francuski. Fakt, to język jest dośc trudny, ze względu na jego pochodzenie, ale i tak warto.To język UE i wielu organów z nią związanych! Bardzo mi pomogłaś Małgosiu, przypominam sobie powoli, podstawy tego piękniego języka, bo przyznam się szczerze, ze trochę zapomniałam. Mam zamair poprawić z niego maturę, a dzieki twojej pomocy napewno mi sie teraz uda zdać maturę z tego pięknego romańskiego języka! Merci beacup! czy jakoś tak, zapomniałam nawet jak się pisze, ale mam nadzieję że mi pomozesz.

Agnieszka
lat 21, WARSZAWA, warszawa...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.07.2007
IP/Host: *.71.98.217.tvknet.pl
Schön, schön ^^
Ich liebe Deutsch und dieser site ist seeehr krasse!
Może teraz uda mi się choć trochę zrozumieć TH, LaFee, Silbermond...

Janis
lat 14, Unendlichkeit, dunkleneng...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jest super.
Bardzo mi się spodobała nowa wersja z porównaniem moich błędnych odpowiedzi z poprawnymi. Tak jest lepiej.
Bezterminowy dostęp do kursu bardzo mi odpowiada pozwala na powtarzanie i ciągłe utrwalanie języka.
Pozdrawiam.

Barbara
lat 44, Zgorzelec, barbaraandrzej...@gazeta.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.07.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs bardzo mi pomógł w nauce języka Niemieckiego.Z pewnych powodów musiałam wyjechać do Niemiec,do Loitsche.W ciągu 2 miesięcy dzięki temu kursowi nauczyłam się perfekcyjnie mówić po Niemiecku.Teraz rozumiem wszystko,co mówi,pisze,śpiewa Tokio Hotel,a więc to duzy plus....No to pozdrawiam panią od nauki i wszystkich uczestników tego kursu...Tschüs!!!!!!

Ania(Qsywka Bill'ka)
lat 11, Loitsche, billka_...@buziaczek.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.07.2007
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Jak tylko pojawi się kurs dla średnio zaawansowanych to zaraz wykupuję.

Łukasz
lat 14, Sosnowiec, sherlock_1...@autograf.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.06.2007
IP/Host: *.speed-net.pl
Świetny kurs ja sporo już umiem mimo że jestem dopiero na 3 lekcji ^^ Też mi się niemiecki przyda ze względu na meine ulubiony zespół TH ^^

Qrciaq$ Potforaq$ xD
lat 12, klaudia2...@vp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2007
IP/Host: *.crowley.pl
Dzięki temu kursowi lepiej mi lepiej poznawać język Angielski.

Ela
lat 12, Brzeg, ela113-...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.06.2007
IP/Host: *.ists.pl
Hallo! Bardzo lubię Niemiecki i Czeski a szczególnie ćwiczenia! Są bardziej emocjonalne niż znaleść igłę w stogu siana. Angielskiego za bardzo nie lubię bo jest nudny i tak łatwy że trudniejszy jest od niego Niemiecki. No cóż mogę powiedzieć... Do zobaczenia na kursie!

Ich bin Karolina
lat 10, Kraków, 7...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.06.2007
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
cze ja juz od 3 mie jestem w niemczech i prubuje sie nauczyc jez niem ale jestem dyzlektykiem i to jest dla mnie bardzo trudne ale mam nadzieje ze wasz program mi pomoze papa

madzia
lat 19, krotoszyn, modziu...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.06.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ta strona bardzo pomaga w nauce jezyka niemieckiego. Jestem bardzo zadowolona że moge korzystać z tej strony. 6ka pomogła mi w nauce niemieckiego i przez to polubiłam język niemiecki i mam zamiar wyjechać do tego pięknego kraju. VIELEN DANK

Joanna
lat 16, Radom, rozyczka...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.06.2007
IP/Host: *.bielsko.dialog.net.pl
Nigdy wcześniej nie uczyłam sie niemieckiego ale musze przyznać ze od pewnego czasu bardzo mnie fascynuje:D Dopiero po wakacjach miałam zaczac nauke poniewasz ide dalej do szkoły po gimnazjum i dochodzi nam język i oczywiście wybrałam niemiecki:P Ale już dzienki temu swietnemu programowi mogłam zacząc nauke jestem dopiero na drugiel lekcji ale stwierfzam REWELACJA:) ten kurs jeste super dzienx:*:* pozdro i buzka:)

Rebeca
lat 16, Bielsko-Biała, monikakauli...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.06.2007
IP/Host: *.199.243.150
Świetna strona super wymowa jest cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wioleta
lat 14, Katowice, wiolka...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.06.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Gratuluję!
Kawał dobrej roboty....
Świetna wymowa...
Naprawdę bardzo pomocne...
Muszę namówić rodziców, by z tego skorzystali, bo już nie mam sił na to, by robić za 'tłumacza' ;)
A teraz czekają mnie studia, oczywiście na kierunku- germanistyka :D:P

Ci, którzy nie są pewni swojej znajomości j. niemieckiego, niech sobie troszkę poczytają- to nic nie zaszkodzi.... Wkoncu- 'Übung macht den Meister' ;)

Pozdrawiam i życzę sukcesów:)
A sukcesy będą (już są) ogromne... - Ich bin mir dessen sicher:):):)

Ewa
ewcia_...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.06.2007
IP/Host: *.zgora.dialog.net.pl
TEN KURS JEST TAK FAJNY ZE NIEHCE MI SIE ODHODZIC OD KOMPUTERA

ANITA
lat 13, NOWA SoL, ...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.05.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Przez ten kurs mieliśmy półgodzinne kazanie... Po prostu SAD BUT TRUE. Są ludzie i krawężniki. Do tych drugich należy nasza pani. Kurs niezły.

Snake
lat 15, Czempiń, yama...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię