preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.05.2008
IP/Host: *.kwnet.azartsat.pl
bardzo mi się podobała ta strona i uważam że można z niej dużo się nauczyć. Jeszcze raz dziękuje że pani stworzyła tą stronę

Kamila
lat 13, Kowary, kamilafulara19...@buziaczek.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Właśnie kiedy będzie Włoski
nawet mam paru znajomych co czekają na to z pół roku
Na pewno będzie równie rewelacyjny jak inne kursy :D

Veronique
lat 18, Ahe, min...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.04.2008
IP/Host: *.dka.pl
Ta strona bardzo mi pomogła w nauce i coraz bardziej jest przydatna

Michal
lat 11, Kamienna Góra, mi-cha...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
bardzo dobry ten program do nauki

Daniel
lat 11, Kożuchów, rafkum...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 21.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczę sie z tego kursu jezyka niemieckigo i angileskiego Ale dlaczego nie ma tch języków dla osób zaawansowanych????????

Alicja
lat 12, Konin, alicjabanasz...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.04.2008
IP/Host: *.79.103-84.rev.gaoland.net
Z ciekawoscia zagladnolem tu zeby zobaczyc poziom kursu i musze powiedziec ze jestem usatysfakcjonowany jedna tylko mala uwaga ze chyba byloby lepiej powierzyc cwiczenia slowne lektorowi francuskiemu
teksty sa czytane z silnym akcentem polskim(coupé au couteau)
z ktorym osoba wyjezdzajaca do Francji moze sie w tym kraju nie spotkac.
GLOBALNA OCENA POZYTYWNA

André
lat 50, PARYZ, jedrek...@hotmail.fr

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.04.2008
IP/Host: *.153.166.218
kapitalnie. widac madrosc pedagogiczna nauczyciela. pozdrawiam

Marek
lat 30, Myslenice, marcusc...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.04.2008
IP/Host: *.120.116.180
Kurs w mojej opini jest bardzo dobrze przedstawiony,jedyna wada jaka widze to brak calkowitego tlumaczenia tekstu..moim zdaniem wielu osobom by sie to przydalo,mi rowniez:) pozdrawiam..

remigiusz
lat 25, stargard szcz (obecnie Irl), remigiusz1...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.04.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
bardzo mi sie Wasz kurs podoba przerobilam juz probne lekcje i sa swietne latwo i szybko przyswajalne. Bardzo chce zaczac uczyc sie Wloskiego od kiedy startujecie z Wloskim? Mieszkam w Niemczech i chce u was kurs jezyka wloskiego wykupic -jak moge to zrobic?

Urszula
lat 29, Karlsruhe, ula.01....@poczta.fm


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Z włoskim mamy niestety problem. Osoba która miała napisać dla nas kurs włoskiego musiała się wycofać z powodów osobistych. Teraz szukamy nowego italianisty/italianistki, ale jak dotąd bez rezultatu. Jak widać znalezienie odpowiedniej osoby nie jest łatwe, jednak nie ustajemy w poszukiwaniach i taki kurs na pewno powstanie.

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.04.2008
IP/Host: *.rtk.net.pl
Świetny kurs.
Będzie druga część kursu hiszpańskiego???

Piotrek
lat 13, piotrek07...@gmail.com


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Tak, będzie, co prawda jeszcze nad nią nie pracujemy, ale myślimy o niej, powinna ukazać się w ciągu kilku miesięcy.

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 13.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Za mało ćwiczeń. Ćwiczenia powinny się zmieniać. Za te pieniądze powinno sie więcej wymagać. Przecież raz "wgrana" lekcja nie wymga z Waszej strony już żadnego wysiłku. Na życzenie kursanta ćwiczenia powinny być rozszeżone. Proszę rozważyć mozliwość przesyłania ćwiczeń do konsultacji

kazimierz
lat 53, kazimierz.tere...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest super. Poradzą sobie nawet Ci , ktorzy nigdy wcześniej nie mieli z tym językiem styczność ,tak jak ja! Polecam Wszystkim .

Ula
lat 32, Gryfino, rob.t...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.04.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hola :) Witam wszystkich w formie hiszpańskiej :) Bardzo podoba mi sie ten język dlatego też postanowiłam ze będę się go uczyć :) Oczywiście nie pierwszy raz spotykam się z językiem hiszpańskim, znam go tylko z przeróżnych telenoweli np. Marina :) Moim zdaniem j.hiszpański nie jest wcale taki trudny tylko żeby się go nauczyć trzeba mieć cierpliwość i powołanie do języków obcych :) Jeśli ktoś nie ma powołania to w ogóle po co ma się uczyć??!! Nie warto :/ Mam nadzieję że ja zdobędę się na taką cierpliwość aby się tego języka nauczyć :) I mam nadzieję że uda mi się to w pełni :D Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco :) Hasta luego. Buziaki dla was :*:*:*:*:*

Patrycja
lat 15, Poznań, Patrycja.Forysi...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.03.2008
IP/Host: *.glfd.cable.ntl.com
Kurs mi sie bardzo podoba. Nigdy wcześniej nie uczyłam się francuskiego, choć zawsze podobał sie mi ten język. Dużo się nasłuchałam, że jest trudny w nauce...może rzeczywiście jest trudny, dla mnie, początkującej osoby-nawet dość bardzo,i chwilami mam już ochotę się poddać...ale nastepnego dnia...nie moge sie doczekać,by znów czegoś nowego sie nauczyć. Nie mam zastrzeżeń do kursu,jako początkujący,uważam, ze jest zrobiony bardzo przejżyście i sensownie. Na pewno trzeba poswięcić czas, i solidnie się przyłożyć do nauki, co trochę powtarzając nowo poznane słowa, czy odmiane czasowników.Czasami dobrze byłoby mieć nauczyciela'pod ręką'gdy coś jest niejasne, a raczej troche skomplikowane. I ten akcent...mhm...to chyba trzeba mieć w sobie jakiś talent do tego języka...jak Pani Małgosia,autorka kursu. Polecam...
Pozdrawiam

Dorota
lat 26, Aldershot (UK), dora4...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.03.2008
IP/Host: *.195-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Świetny kurs zarówno do powtórki jak i do zdobywania nowej wiedzy POLECAM!!!-chętnie wykupię niderlandzki jak już umieścicie go na swojej stronie-chociaz w Polsce to rzadkość-niestety:(

MONIKA
lat 28, BIAŁYSTOK, monia-krz...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.03.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
"Przelecialam" lekcje probne, ktore sa dobrze zbudowane i godne polecenia. Mam jednak zastrzezenia odnosnie wymowy. Slychac u lektorki bardzo wyraznie typowo polskie "r" i "e". Niemcy wymawiaja te gloski inaczej: "r" gardlowo (zblizone do "h"), "e" jest zblizone do polskiego "y" (szczegolnie na koncu wyrazu). Takze niektore ogolne informacje nie sa prawidlowe, n.p. szkolnictwo niemieckie (rozdzial nastepuje juz po czwartej klasie, gimnazjum rozpoczyna sie od piatej klasy, poza tym istnieja roznice zaleznie od Landu).

Joanna
lat 46, Aschaffenburg, jobe...@o2.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na nieścisłości w opisie niemieckiego szkolnictwa. Faktycznie, zabrakło informacji, że w niektórych landach są wyjątki od reguł, oraz niezbyt jasno było podane kiedy zaczyna się gimnazjum. Uzupełniliśmy to.

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.03.2008
IP/Host: *.dream.net.pl
Absolutnie jestem na TAK :) Świetny kurs, dobre metody nauczania.. W bardzo szybkim tempie można się nauczyć wielu rzeczy :):) Polecam i pozdrawiam :) ;*

Gabrysia
lat 16, strazak-ga...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.03.2008
IP/Host: *.resC134.jtibs.net
Swietny kurs, dobre opracowanie no i oczywiscie lektor. Polecam. MAm nadzieje, ze podczas najblizszych wakacji bede mogla popisac sie swoja znajomoscia jezyka!Kiedy pojawi sie druga czesc kursu?Pozdrawiam

EWA
lat 30, Poznan, ewakie...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.02.2008
IP/Host: *.79-83.cust.bluewin.ch
Witam, jestem baardzo zadowolona, ze znalazlam ten kurs. Jest bardzo dobry, ma wiele zalet: przystepna cena, bardzo dobra wymowa, super wylozona gramatyka, kazda nastepna lekcja kontynuacja poprzedniej, dostepnosc w kazdej wolnej dla mnie chwili no i mozliwosc powtarzania :) Zycie tak mi sie ulozylo, ze w wieku 55 lat zakochalam sie z wzajemnoscia we wspanialym czlowieku i poniewaz nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie, zamieszkalam w Szwajcarii w landzie z jezykiem niemieckim. Musze nauczyc sie tego jezyka i dzieki Pani, juz go polubilam. Przerobilam czesc dla poczatkujacych i zaczynam nastepna czesc. Ucze sie powoli ale skutecznie, naprawde sporo juz rozumiem. Bardzo chcialabym zeby udalo sie Pani napisac nastepna czesc. Dziekuje za te lekcje.Zycze powodzenia Pani i sobie. Pozdrawiam serdecznie.

Lucyna
lat 55, Basel, lucyna-...@tlen.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.02.2008
IP/Host: *.fbx.proxad.net
Bonjour!!!Przerobilam tylko pierwsze lekcje bezplatne, ale juz chce pogratulowac.We Francji jestem na codzien, bo tu wlasnie mieszkam od jakiegos czasu, mowie no na tyle zeby pracowac z ludzmi, komunikowac sie, dzwonic i zalatwiac sama sprawy, ale? Francuskiego uczylam sie sama i nie najlepiej z moja fonetyka, ktora jest zmora kazdego Polaka i z pisownia.Dzieki Malgosi mozemy posluchac, poczytac i popisac ten piekny jezyk.Przejrzalam inne lekcje i chyba bedzie warto je wziasc. Moje pytanie, czy mozemy liczyc na kolejne czesci?et merci

Karo
lat 26, Baillargues, bote...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 25.02.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Za drogo jak dla mnie! chociaz lakcje poukładane świetnie

Tomek
lat 18, PoznaŃ, clubs...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.02.2008
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Ja chcialam powiedziec ze kurs jest fajny ,mozna w domu siedziec ,robic np obiadek i sie uczyc.Ja jestem w niemczech od 2 lat.Przez pierwszy rok nic nie robilam,tylko plakalam za Polska i wychowywalam moje coreczki mala ma teraz 3 latka a starsza 13.Kupilam ten kurs rok temu i mozna powiedziec ze jest mi troche lzej zaczynam rozumiec co do mnie mowia.Wkurza mnie jednak jak ktos pisze ze po 2 m-cach umie perfekt niemiecki.To chyba jakis geniusz,albo ja jestem taki matol .pozdrawiam

joanna
lat 36, bytom, asik.kost...@vp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.02.2008
IP/Host: *.153.109.30
Hola. Bardzo lubię język hiszpański i jestem zadowolona z tego kursu. Mam nadzieję, że niedługo znajdzie się tu druga część tego kursu. Suerte.

Jadwiga
lat 26, Marcelin, jadwigagor...@com.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.02.2008
IP/Host: *.gdynia.mm.pl
Świetny pomysł z tą stroną! :D
Teraz o wiele łatwiej mi się uczy Francuski w porównaniu do książki "francuski 'tylko w 5 wieków' ")
warto wydac marną 29 niż płaciś jedną lekcje 50 zeta za jedne korki ;/

Thierry
lat 15, bogatynia, min...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.02.2008
IP/Host: *.chello.pl
Super kurs. Wprawdzie jeszcze go nie skończyłam ale po 3 lekcjach już umiem całkiem sporo. POLECAM WSZYSTKIM!!

Zuza
lat 12, Kraków, zuza1...@autograf.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.02.2008
IP/Host: *.eastwest.com.pl
Kurs jest super, uczyłam się francuskiego w liceum, a teraz sobie przypominam. Kurs jest łatwy i przyjemny, a przy tym konkretny. Przeczytałam inne opinie nie zgodzę się z autorką ostatniej opinii, nie ma co jej komentować, po pierwsze np. spróbowałam wpisać kilka odpowiedzi, np. przy pytaniach i tłumaczeniach jest kilka poprawnych (wystarczy kliknąć porównaj i można zobaczyć). W odpowiedziach często pojawia się alternatywna odpowiedź, nawet jak w lekcjach nie ma o czymś mowy. To jest super. A że jak pisze się małą literą to również wyskakuje, że jest to błąd... może zaczniemy pisać wszystko dowolnie? Nawet imię i nazwisko?

Karolina
lat 24, Poznań, juranci...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 12.02.2008
IP/Host: *.21-79-r.retail.telecomitalia.it
Kurs jest co najmniej nieudolny.
- istnieje kilka mozliwosci odpowiedzi, kazda,ktora jest inna od tej, ktora wymyslil prowadzacy, jest bledna - haos
- odpowiedzi wyslane z duzej lub malej litery - inaczej niz wymyslil prowadzacy, sygnalizuja blad - dziecinnada. Powazny kurs lub inny interaktywny element, ignoruje takie "wpadki". Jestem nauczycielem francuskiego. Taki kurs uraga (przepraszam, nie mam polskiej klawiatury) wszelkim zasadom. Opracujcie go od nowa. Wtedy znajde nawet chetnch, ktorzy obecnie zrazili sie i powiadomili mnie o bledach.

Yvonne
lat 50, Mediolan, iwonaIQ2...@interia.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy za surową krytykę, ale nie zgadzamy się z nią.

Ćwiczenia w kursie nie są samodzielnym tworem, ale służą utrwaleniu materiału z odpowiadających im lekcji. Dlatego oczekują, że uczeń poda odpowiedź lub odpowiedzi przedstawione w lekcji (jeśli jest ich kilka, ćwiczenia to uwzględniają). Innymi słowy, nasz kurs jest przeznaczony dla osób, które dopiero uczą się języka francuskiego i zdobywają wiedzę korzystając z lekcji kursu, a nie osób biegle władających francuskim, które przechodzą od razu do ćwiczeń w celu skontrolowania, czy wszystkie możliwe odpowiedzi są akceptowane.

Sprawa dużych i małych liter - to, że ćwiczenia wymagają poprawnej pisowni, nie jest chyba "urąganiem zasadom", ale raczej trzymaniem się zasad, do których należy zbiór reguł określających, kiedy stosujemy litery małe, a kiedy duże. To, że być może niektóre inne kursy akceptują błędną pisownię u ucznia i tym samym mu ją utrwalają, nie musi być dla nas wzorem do naśladowania.

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.02.2008
IP/Host: *.abp.pl
Fantastyczne w lekcjach jest to, że pozwalają dorosłemu człowiekowi zapoznać się z podstawami języka, którego nigdy się nie uczył :). Zamierzam wykupić kurs francuskiego, ponieważ z wami (i tylko z wami!) ten do tej pory niepojęty dla mnie język wydaje się po prostu łatwy!

Jeśli chodzi o sugestie, przyznam, że brakuje mi przy słówkach wymowy fonetycznej, do której przywykłam na lekcjach angielskiego w swoich szkołach. Jest niezwykle pomocna początkującym.

Druga sprawa to niestety kolorystyka strony: wydaje mi się, że dla osób pracujących przy komputerze po kilka(naście) godzin dziennie, to jaskrawo zielone tło strony, "ściąg" i wymawianych przez lektora zdań jest zbyt męczące. W moim przypadku sprawia, że nie mogę poświęcać na naukę tyle czasu, ile bym chciała. Rozwiązaniem byłyby na przykład różne - łagodniejsze/ciemniejsze - wersje kolorystyczne do wyboru.

Ola M.
lat 31, Olsztyn, latt...@o2.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy za pochlebną opinię i cenne spostrzeżenia. Aktualnie jesteśmy na etapie zbierania informacji od naszych użytkowników, jak moglibyśmy im ułatwić korzystanie z kursów, a pomysł z różnymi wersjami kolorystycznymi do wyboru wydaje się być bardzo przydatną rzeczą. Bardzo poważnie się nad tym zastanowimy. Rozważymy też kwestię dodania transkrypcji fonetycznej, ale ta sprawa jest już bardziej dyskusyjna, bo jedni użytkownicy mogą uznać to za coś przydatnego, a inni wręcz przeciwnie - za coś co zmniejsza czytelność stron z lekcjami i przeszkadza w nauce. Być może po prostu zapytamy o to naszych użytkowników w specjalnej ankiecie.

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 01.02.2008
IP/Host: *.leon.com.pl
Muszę powiedzieć że kurs fajny, tylko niestety od 4 lekcji płatny. Więc niestety pora się rozstać.
Zmieniłabym, albo dodała jeszcze funkcję wymowy (nie u każdego działa możliwość odsłuchania). Niestety nie każdy potrafi od razu wymówić wszystko. Smutne.
Do zobaczenia może kiedyś na 4 lekcji.

Bogusia
lat 22, Rybnik, bogusiakn...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.01.2008
IP/Host: *.uznam.net.pl
bardzo dobrze się uczy, fajnie i wszystko jest poukładane

Szymon
lat 10, świnoujście, j.t.s...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.01.2008
IP/Host: *.cable.ubr02.hawk.blueyonder.co.uk
Kurs bardzo mi sie spodobal,do tego stopnia...ze po otwarciu przerobilam od razu wszystkie 3 lekcje.Niestety jest platny....Jak z Anglii mozna go oplacic?

Nina
lat 50, Bristol, Bristol...@wp.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Szczegółowa informacja o sposobie płatności z zagranicy jest zamieszczona w naszym dziale Pomoc: Mieszam za granicą, jak mogę zapłacić za kurs?

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.01.2008
IP/Host: *.by.e-leven.be
Przerobiłem trzy pierwsze lekcje próbne i bardzo mi się spodobały. Wprawdzie napisane dla młodzieży szkolnej, ale to w żaden sposób nie przeszkadza w nauce. Bardzo mi się podoba nowoczesne podejście metodyczne, sugestie, jak kojarzyć pewne rzeczy itp. Super! Polecam

Arek
lat 28, Bruksela, biu...@logos-kozlowski.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.01.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs super !!!!
Francuski nagle stał się dla mnie łatwiejszy.
Tekst jest zrozumiały nawet dla mnie, gdy moim językiem ojczystym jest język niemiecki ...
Gratulacje !

Miłosz Bacenga
lat 16, Görlitz - Zgorzelec, milosze...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.01.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten język jest po prostu świetny.Ja ucze sie trzech języków: francuskiego,niemieckiego i angielskiego. Ten kurs pozwala mi nauczyć się wszystkich. Dobrze go rozumiem.Polecam innym.Serdecznie pozdrawiam!!!

Alicja
lat 11, Konin, alicjabanasz...@buziaczek.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.01.2008
IP/Host: *.bynxx17.adsl-dhcp.tele.dk
kursy sa super. jedyna kiepska rzecza jest to brak konsekwencji w przygotowanych odpowiedziach tzn.: czasami jest poprawne tylko np. she is, czasami tylko she's a czasami obydwie formy sa poprawne. to jest bezsensu, bo czesto w zdaniu zostaje zaznaczony blad, ktorego w zasadzie nie ma.

Kasia
Gdańsk, ke...@imail.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi, faktycznie niektóre ćwiczenia wymagały uzupełnienia o drugą formę. Poprawiliśmy to już. Przepraszamy za pojawienie się tej niekonsekwencji.

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2008
IP/Host: *.spray.net.pl
Oczywiście, że jestem na TAK! Jak najbardziej :) Od ponad roku chciałam uczyć się francuskiego, ale albo z powodu kaski albo braku czasu nie mogłam się zapisać. Postanowiłam zacząć od internetu, ale przez bardzo długi czas nie mogłam nic sensownego znaleźć co by mi pomogło w nauce. Ta stronka jest super ! Od razu się czegoś nauczyłam i zamierzam robić to systematycznie. Chciałabym tylko, żeby było więcej lekcji :)

Victoria.
lat 15, Varsovie, belle.mada...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.01.2008
IP/Host: *.sta.asta-net.com.pl
Najlepsze w tym kursie jest to, ze nie ma tu zadnego stresu i mozna sie uczyc kiedy sie chce i ile sie chce i to prawnie za darmo xD To lepsze niz te szkolki w realu!!!W ten sposob uczenia sie, lepiej mozna wszystko zapamietac.Polecam bo warto!!!

marcelina
lat 14, m_piszcz...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.01.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest świetny. Ja we wrześniu uczyłam sie u takiego pana, lecz nie mogłam nic z tego zrozumieć. A potem znalazłam ten kurs i od razu zaczęłam rozumieć tan język.Polecam innym!!!

Alicja
lat 11, Konin, alicjabanasz...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.12.2007
IP/Host: *.range217-42.btcentralplus.com
Chyba wkoncu znalazłam droge, od dawna chcialem nauczyć sie francuskiego,ten kurs odkryłam przypadkiem jestem naprawde zadowolony. to byl nalepszy present zrobilem sobie na swieta.
Jestem chirurgirm, mam angielski, arabskie i polski

Haseb
London, abdalasa...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.12.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest świetny w pierszy dzien nauczylem sie wymawiac jestem bardzo zadowolony z tego kursu;)

krzysiek
lat 13, Kraków, krzysztof.krzyc...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.12.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
No normalnie czad!!!
EXTRA!!!
Tak się dużo nauczyłam, że umiem już mówić po hiszpańsku na MAXa!!!
Juuuuu Huuuu!!!

Mirawena
lat 12, Kalisz, karolinagrzel...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.12.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ta strona jest idealna dla uczniów klas podstawowych i gimnazjalnych.Uczę sie angielskiego i jestem jush na poziomie zaawansowanym mimo że chodzę do 5 klasy.A na tej stronie moge sie jeszcze uczyć nowych języków !!

Ania
lat 12, -----, wirtual...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2007
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
!!!EXTRA!!! Nauczyłam się troszkę w kilka minut. !!!EXTRA!!!

Arwenka
lat 13, Kalisz, katarzynagrzel...@vp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2007
IP/Host: *.zgora.dialog.net.pl
Bardzo podoba mi się pomysł oraz wykonanie, martwi mnie jedynie fakt, że lektor nie uwzględnia niektórych dźwięków, które są tak charakterystyczne dla tego języka, np. dźwięk "on" brzmi dokładnie tak samo jak "an", a nie powinien...

Anna
lat 23, Kędzierzyn-Koźle, anna8...@interia.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Małgorzata Kubica, autorka kursu:
W początkowych lekcjach moja wymowa jest nieco prostsza, aby była łatwiejsza do powtórzenia dla początkującego ucznia, lecz wciąż jest ona jak najbardziej poprawna i prawidłowa. Hiperwyraźne wymawianie każdego fonemu od razu na początku nauki byłoby trudne do wykonania. Poza tym w potocznym języku francuskim zachodzi zjawisko upodabniania się fonemów, zwłaszcza u młodych Francuzów, co dotyczy także dźwięków "on" i "an". Dlatego przynajmniej w początkowych lekcjach staram się mówić tak jak się mówi na co dzień, a nie "wzorcowo".

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.12.2007
IP/Host: *.icpnet.pl
super to jest kurs na szóstkę ! czekam na dalsze
uczę się z przyjemnością i bez stresu gorąco polecam wszystkim zainteresowanym pozdrawiam

Maria ca va bien

maria
lat 55, poznań, maarii...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.11.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Stara i ślepa jestem jest ok jeżeli chodzi o ćwiczenie w 3 lekcji

wanda
wan...@baszta.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.11.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam, denerwuje mnie wykazanie błędu w sytuacji gdzie można zastosować skrót( powinne być brane pod uwagę dwie obcje), jak również brak podgladu pełnej prawidłowej odpowiedzi w sytuacji kiedy żle zrobię jakiś przykład ( za małe pola - albo poprostu nie potrafię sobie powiększyć. Podzielam pogląd,że gdyby nie znało się odbrobinę angielskiego to byłoby trudno. Wydaje mi się,że jest błąd w 3 lekcji w ostatnim ćwiczeniu. Ale spoko może dam radę.

wanda
lat 51, wan...@baszta.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.11.2007
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Język niemiecki zaczął mi się podobać ale trudność zawsze mi sprawiała gramatyka. Niemieckiego uczyłam się w szkole średniej ale nie posługuję się
nim płynnie. Te opracowane lekcje bardzo mi się podobają.
Wszystko jest wytłumaczone ,,jak krowie na rowie". Chciałabym się go nauczyć ze względu na miejsce zamieszkania- przy granicy z Niemcami.
Naprawdę warto. Pozdrawiam:-)

Kasia
lat 24, Zgorzelec, kasgr...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.11.2007
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
swietna strona:))wszystko jest po kolei dokladnie wytlumaczone i ciesze sie bardzo ze ucze sie od razu wymowy danych slow!smieszne jest to ze nie uczylam sie nigdy francuskiego i weszlam na ta strone z zamiarem podszkolenia niemieckiego i angielskiego,weszlam na francuski...i zostane:)dlaczego nie uczyc sie trzech jezykow;))mam nadzieje ze poszerzy pani stronke o jeszcze wiecej info:)

nati
lat 18, kraków, nata...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.11.2007
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem dopiero w połowie,
ale i tak już dużo umiem.

MOIM ZDANIEM JEST
SUPER

Karolinka
lat 11, Baniocha niedaleko Góry Kalwari, karola...@gmail.com




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię