preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.06.2009
IP/Host: *.33.62.123
Świetna sprawa ten Hiszpański! Miałem kupić francuski a przez pomyłkę kupiłem Hiszpański. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Lekcje muzyczne to szczał w dziesiątkę! Proponowałbym jakieś Hiszpańskie klasyki (La Bamba?).

Tymian
lat 27, tym...@interia.eu

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.06.2009
IP/Host: *.chello.pl
wszystkie pozytywy są juz wypisane;)
i JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA nauką w formie Lekcje Muzyczne!!!!!!!!
super jest całe wykonanie!
liczę na więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i już nie mogę się doczekać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Marta
lat 21, Katowice, brit...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2009
IP/Host: *.aster.pl
Zawsze chciałam uczyć się hiszpańskiego, ale nigdy nie mogłam się do tego zabrać. Zaczęłam szukać jakiś kursów internetowych i trafiłam na tą stronę. Zaczęłam uczyć się Hiszpańskiego i wykupiłam sobie kurs podstawowy. Moja mama widzi postępy i jest zadowolona że wydała 29 zł na moją naukę.

Katarzyna
lat 12, Warszawa, jasic...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2009
IP/Host: *.50.126.222
okolo poltora roku temu zaczelam uczyc sie na tej stronie a dzisiaj potrafie tlumaczyc nawet filmy francsukie :D
slyszalam ze maja byc nowe jezyki min. japonski :D
sore wa yokatta !

Alexandra
lat 16, passss, obieramziemnia...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.06.2009
IP/Host: *.50.238.178
Super. Po dwóch lekcjach już nieźle "szprecham" francuskim. Zawsze chciałem się uczyć tego języka, przepiękny i może dlatego taki trudny w wymowie, ale dzięki lektorowi i to nie stanowi problemu. Z wielką przyjemnością wracam do kolejnych lekcji i mam nadzieję, że po wakacjach będę mógł spokojnie opowiedzieć coś w języku francuskim. Super strona

Wojtek
lat 18, kuchcik...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.06.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam! Ten kurs to świetna sprawa! Jestem po trzech lekcjach próbnych i zamówiłam już dostęp do obydwu poziomów. I muszę powiedzieć, że umiem całkiem sporo jak na początek. A i sama cena jest bardzo przystępna. Ale pani Małgosiu mam pytanie. Jeśli chodzi o narodowości w liczbie mnogiej, rodzaju żeńskiego dodajemy pewne końcówki. I tu pojawia się moje pytanie: Otóż, czy mam je wymawiać normalnie czyli polonez czy coś się zmienia w wymowie?

Natalia
lat 15, nat...@buziaczek.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Odpowiedź na to pytanie przesłaliśmy na maila.

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.06.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
................Jestem Dojrzałą Kobietą, która w bardzo szybkim tempie "musi" nauczyć się języka angielskiego. Dzisiaj znalazłam tą stronke, zrobiłam pierwszy krok i zaliczyłam pierwsze ćwiczenie. Dodało Mi to otuchy.......mam nadzieje, że poradze Sobie. Pozdrawaim

Beata
lat 40, Opole, bmielczarek...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.06.2009
IP/Host: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl
TO JEST EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A lekcje muzyczne są genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy mogłaby pani zamieścić taką lekcję z jakąś piosenką Marii Isabel np. El mundo al reves, Angelitos, Antes muerta que sencilla, De que vas albo Onde vas Marisabel? O albo Mi limusin

BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO, BARDZO PROSZĘ!!!!!!

Kiki
lat 13, takie malutkie, lolololo...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.06.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
kurs wspanialy, nauczycielka super.

Agnieszka
lat 35, Mainz, aniolla...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.06.2009
IP/Host: *.chello.pl
Ten kurs jest po prostu SUPER !!! REWELACJA !!! Wszystko jest dokładnie wytłumaczone, a do tego załączona jest wymowa. Naprwdę GRATULUJĘ pomysłu :-)

Pozdrawiam serdecznie

Magda
lat 29, Gdańsk, magdadziadkowi...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.06.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Rewelacyjny pomysł, bardzo fajne przygotowanie i bardzo zachęcające do nauki!!!!!!!!!!:)

Aga
lat 33, Warszawa, aswierd...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.06.2009
IP/Host: *.161-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Prosze mi wybaczyc ale blednie wpisalam rodzaj kursu :( moja opinia dotyczyla jezyka francuskiego!!!Pani Malgosiu mam gleboka nadzieje,ze da sie wyeliminowac te problemy.Bede bardzo wdzieczna poniewaz nauka z Pania to czysta przyjemnosc:):)Bardzo dziekuje i czekam na odpowiedz.

Alicja
lat 39, Szczecinek, alicjar...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 01.06.2009
IP/Host: *.161-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Witam.Chcialabym poprosic o zwracanie uwagi na pisownie w cwiczeniach,poniewaz duzo czasu zabiera mi znalezienie bledu(ktorego wielokrotnie nie ma) gdyz program sprawdzajacy wylapuje postawione przez piszacego odpowiedzi spacje,ukosniki i tym podobne rzeczy.Nie maja one znaczenia w nauce ale zabieraja czas.Zeby poprawnie zaliczyc cwiczenie musze wielokrotnie literowac slowa i sprawdzac odstepy miedzy slowami. Reszta jest bardzo fajnie zredagowana a tlumaczenia gramatyki sa rewelacyjne!!!Bardzo dziekuje.Przepraszam za brak polskich liter:)

Alicja
lat 39, Szczecinek, alicjar...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.05.2009
IP/Host: *.StrefaWiFi.kolnet.eu
Zupełnie niedawno zaczęłam uczyć się tego języka od podstaw. Muszę przyznać, że lekcje są bardzo fajnie opracowane. Szybciej nauczę sie posługiwac tym językiem z tego kursu, niż ze szkolnych lekcji... Pozdrawiam P. Małgosie Kubicę!!!

Anonimka;-)
lat 13, ciapek...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs jest rewelacyjny! Od września idę do gimnazjum na język niemiecki, którego w podstawówce niestety nie mam. Dzięki tej stronie nie będę taka "zielona". Super! Polecam ten kurs każdemu...:)

Duśka
lat 13, Pawłowie, klaudiapol...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.05.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Witam !!! lekcje muzyczne, to coś super swojego rodzaju, może nie samo tłumaczenie jak to właśnie dokładnie wyjaśnienie :))) osobiście bardzo mi się podoba :))) szkoda że tak mało, ale wierze że z czasem będzie coraz więcej :D no i czekam na coś z Niemca i Anglika :D no i może coś fajnego z Francuza :)))

Łukasz
lat 26, Katowice, lukaszskowron...@tlen.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.05.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
hej ten język jest suuper zawsze marzyłam żeby się nauyczyc tego jezyka a właśnie juz koncze 13 lekcje kursybdla poczatkujacych wielkie dzieki jest swietna tastronka polecam...:)

Magdalena Maria
lat 12, Chełm, madzixx...@amorki.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
jestem bardzo zadowolona że tutaj się znalazłam bardzo marzyłam o nauce hiszpańskiego a to dzięki tej stronie możliwe mam nadzieje że za jakiś czas napiszę wam że dzięki tej stronie umiem ten wspaniały język

Marzena
lat 19, polonia.miacoluc...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Pani Kasiu kurs jest świetny i proszę o dalszy ciąg dla zaawansowanych.Pozdrawiam Urszula

Urszula
lat 33, Gryfino, rob.t...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wszystkim chciałam serdecznie polecić kurs niemiecki na 6. Jest wspaniały.


Pozdrowienia dla redakcji, a szczególnie dla pani Katarzyny ;****

Ola
lat 12, Pasłęk, olalesniewi...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam ;)
Jestem bardzo zadowolony z kursu, ponieważ po pierwszym półroczu nauki w liceum (gdzie miałem język niemiecki) musiałem przenieść się do klasy gdzie jest język francuski. Niedługo będę pisał zaliczenie z tego języka i już widzę że jakoś sobie poradzę ;) Wielkie Dzięki!!

Radek
lat 17, Krasnystaw, radeon1...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.04.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
nie spodziewaalam sie ze znajde gdzies kurs francuskiego przypominajacy mi podstawy po paru miesiacach przerwy w niecale 5 minut!polecam :)

Monika
lat 17, Łódź, ...@a.a

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.03.2009
IP/Host: *.51.207.44
Dziękuje za wspaniałą stronkę i świetny kurs języka francuskiego.
Dużo mi to pomogło , nauczyłam się już wymawiać i potrafię się już przywitac i pisac ze znajomymi z Francji, choc od zawsze po angielsku, Teraz przynajmniej ciesza sie ,że choc troche znam ich język .
Mam w domu ksiązki do nauki , ale większośc z nich jest bez wymowy , więc tymbardziej cieszę się ,że tutaj są odtwarzacze przy danym słowie, zdaniu itd...
Jedyny problem to IL Y A , na razie staram się sama dojść do tego kiedy i jak to używać.
A co do piosenek to superrr . Mogłaby pani coś M.Pokory
"Sur Ma Route",Pas Sans Toi , mal de Guerre ,de retour
bądz Shy'm
T'es Parti, Femme De Couleur,Si Tu Savais

Byłoby miło :) Pozdrawiam



zapodać do tłumaczenia? Pozdrawiam


Justine
lat 25, Kalisz, justine.ic...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.03.2009
IP/Host: *.unitymediagroup.de
Od 6 miesiecy mieszkam w Niemczech,wykupilam kurs dla poczatkujacych ze wzgledu na gramatyke,ktora jest w bardzo prosty sposob przekazywana przez Pania Kasie. Wiem,ze to niemozliwe rozmawiac bezposrednio z Pania na skypie ale mysle,ze to dobry pomysl gdybysmy my kursanci zaczeli rozmawiac miedzy soba. Pozdrawiam.


yukka

Violetta
lat 44, Dortmund, yuk...@interia.eu

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.03.2009
IP/Host: *.cpe.net.cable.rogers.com
Drga Kasiu co za wspanily kurs , u mnie jest prawie polnoc wiec nie moge juz kontynowac, bylem w Barcelonie,Tarogonie i okolicach w paru krajach na karaibach i chce sie nauczyc tegojezyka, we wrzesniu jedziemy do Hiszpani z grupa przyjacil-Madryt-Barcelona, pozdrawiam, bede sie pilnie uczyl, Marek

Marek
lat 53, Toronto, techma...@rogers.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.03.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Znakomity kurs.Bardzo dużo skorzystałam!Narazie przeglądnęłam demo.Koniecznie muszę wykupić kurs dla średnio zaawansowanych.Jestem pod wrażeniem lekcji muzycznej-rewelacyjny pomysł.Dzięki Wam nauczyłam się już prawie na pamięć .Gratuluję pomysłu i czekam na dalsze piosenki.

Barbara
lat 53, Myślenice, dziewonsc...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.03.2009
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
SUPER. RÓWNIEŻ LEKCJA MUZYCZNA JEST SUPER.

Thomas
lat 39, Kościan, thomasp...@fay.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.03.2009
IP/Host: *.um.szczecin.pl
lekcja muzyczna super, naprawdę trafiony pomysł. Od trzydziestu lat nie uczę sie już angielskiego, a dzięki piosenkom mam naprawdę duży zasób słów, a moim marzeniem jest piosenka Leonarda Cohena DANCE ME, ale biorę każdą.SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER. Ten kto wpadł na ten pomysł musi koniecznie awansować, bo to skarb dla firmy.

Bożena
lat 55, szczecin, listewk...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.03.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Hej myśle ze to jest bardzo przydatny kurs ... sczerze myslalam ze ten jezyk jest troche latwiejszy bo te wszystkie slowka sa takie do siebie podobne a ja dopiero zaczynam .. ale jak narazie mam same 6 :) Ale polecam...Bradzo fajne.

Magdalena
lat 12, Lublin, madzixx...@amorki.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.03.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
podoba mi się

Adrianna
lat 37, sjozja...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.03.2009
IP/Host: *.106.113.82.net.de.o2.com
Kurs jest godny polecenia. Gramatyka jest wykladana w taki sposob, ze nie mozna jej nie zrozumiec. Najprosciej, jak sie tylko da. Po prostu "samo wchodzi do glowy"... Mam nadzieje, ze powstanie rowniez trzecia czesc...

Bozena
lat 27, Walbrzych, dagi...@gazeta.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.02.2009
IP/Host: *.fbx.proxad.net
Na poczatek dosyc jestem zadowolona bardzo mi sie podoba ten jezyk nie mam uwag a reszte to podam opinie po kursie.Pozdrawiam i polecam:)

Sylwia
lat 32, Orleans, sylwial123onet....@vp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.02.2009
IP/Host: *.49.100-74.rev.gaoland.net
witam,
zdecydowanie jestem na tak, nie tylko kurs francuskiego .
wszystkie kursy sa bardzo dobre !!! dla osob ktore chca sie nauczyc jezyka obcego, te kursy umozliwiaja Ci milej, latwej i w wybranym przez Ciebie czasie nauke.
jezeli chodzi o ceny kursow, ceny sa jak najbardziej przystepne nie jest drogo jak niektorzy opisuja(zwlaszcza dzieci).
tak na porownanie jak chce sobie ktos wykupic caly kurs w ESKK musi zaplacic 1300zl, a za jedna lekcje 48 + 9.9 za plyte cd....i watpie ze sie czegos nauczysz!!!!
wiec nie nazekajcie.

m
lat 31, grud, ba...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wyśmienity kurs dla osób "Zielonych" z języka Francuskiego a takim człowiekiem, jestem Ja :). Wszystko przejrzyście i przyjemnie opisane, dzięki tej stronie nauczyłem się rzeczy potrzebnych do zaliczenia semestru z J. Francuskiego. w 100% mogę polecić serwis 6ka.pl.

Pozdrawiam
KacuSM

Mateusz
lat 17, odległe, kacu...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 16.02.2009
IP/Host: *.forcenet.com.pl
Kurs jest super, zawsze chciałam nauczyć się hiszpańskiego, ale nie miałam czasu, a tak mogę dobrze spożytkować trochę czasu przed kompem... xD Mam jednak jedno zastrzeżenie i jak widziałam nie jestem jedyna. Otóż, chodzi mi o wiele możliwych odpowiedzi. Jak napiszę już jedną poprawną odpowiedź, powinno to być jakoś liczone, a nie, że muszę napisać wszystkie z "*" i "/". To trochę skomplikowane, a ja lubię być chwalona ;PP

Agnieszka
agniesz...@tlumaczniemiecki.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Myślimy że to prawdopodobnie jakieś drobne nieporozumienie. Znaki "/" oddzielają od siebie potencjalnie poprawne odpowiedzi i oczywiście że wystarczy wpisać w pytaniu tylko jedną z tych odpowiedzi, aby mieć podpunkt ćwiczenia zaliczony. Znak gwiazdki "*" natomiast oznacza że w tym miejscu można wpisać cokolwiek i program nie będzie tego sprawdzał (np. tam gdzie można wpisać dowolne imię itp).

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.02.2009
IP/Host: *.stk.vectranet.pl
Gorąco polecam wszystkim. Wszystko jest tu świetnie wytłumaczone. Cena jest przystępna jak na taką ilość wiedzy ;))
Naprawdę warto !! ;D

Aleksandra
lat 15, TG, alexa9494...@hotmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.02.2009
IP/Host: *.63.97-84.rev.gaoland.net
Goraco Wam polecam ten kurs,wszystko bardzo przejzyste,lektorka mowi wyraznie i wystarczajaco wolno.A dodatkowo niska cena za taka ilosc wiedzy powinna przekonac kazdegi kto sie zastanawia.Oby tylko wytrwlosci mi wystarczylo to bede wreszcie rozumiala co Ci Francuzi do mnie mowia!

Renia
Cannes, renia50...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.01.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ja się uczę j.niemieckiego w szkole ale jakoś nie widzę zbyt wielkich efektów.Szukałam jakieś strony żeby się douczyć i znalazłam.mam nadzieje że się czegoś tutaj nauczę.
A co do pomysłu na tą stronę to jest bardzo świetny!!! ☺☺☺

Sara
lat 13, Opole, sara.cebu...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.01.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Kurs bardzo przystepnie opracowany, wymowa przejrzysta i nota gramatyczna dobrze omowiona. Jedyny minus, to przelew, banki za przelanie pieniedzy licza sobie wiecej, niz sam kurs jezykowy wart:(( Zatem nie wiem, czy skusze sie na nastepny...

Barbara Marlena
München, intarsja.inle...@yahoo.de

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.01.2009
IP/Host: *.ip.fastwebnet.it
Swietny kurs!!! Jestem bardzo zadowolona!
Zawsze myslalam ze francuski to najtrodniejszy jezyk dla mnie, z WAMI nauka jest latwa.
Mieszkam we Wloszech, szukalam jakiegos kursu na wloskim internecie ale zaden wam nie dorownuje
grazie:)

Jolanta
lat 33, Neapol, (Cmielow), jole_1...@hotmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.01.2009
IP/Host: *.chello.pl
Zaczełam sie uczyc niedawno,nawet mam korepetytorke,ale powiem tak....,wiecej sie nauczyłam z tego kursu niz z korepetytorem,wiec polecam kazdemu,jest super!!!!!!!

maria
lat 39, mariola70_70_...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 11.01.2009
IP/Host: *.chello.pl
Myślę ,że kursy powinny być dużo tańsze :( Czy nie można by tak zrobić kursu także dla zaawansowanych??? Przecież zgodzę się z ceną jeżeli będzie i kurs dla zaawansowanych!!! 45 lekcji a 29 i 39 żł? może być ale jeśli jest 30 lekcji a 29 i 39 zł? toż to kupa pieniędzy aż 68!! Naprawdę moim zdaniem powinien być kurs dla zaawansowanych inaczej nie radzę wam kupować pakietu ! co z tego że będzie taniej o 10 zł? :( co z tego? za 58? już wolę kupić samouczek za 15 czy 20 dla poczatkujacych srednio zaawansowanych i zaawansowanych! i tam jest ze 100 lekcji a nie tylko 30 i plac se 68 czy 58 jak nie to papa :(:( ja ludzie nie radze kupowac kursu francuskiego naprawde szkoda pieniedzy!!! :(:(:(

Agnieszka
lat 16, Gdańsk, Klaudia.dan...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.01.2009
IP/Host: *.chello.pl
Chodzę do szkoły baletowej gdzie jest język francuski . Mam zamiar namówić rodziców aby wykupili mi ten kurs to przepiękny język! Trzymajcie kciuki!!! :):):)

Agnieszka
lat 16, Gdańsk, Klaudia.dan...@buziaczek.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.01.2009
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Hej ;) Ja właśnie zaczęłam z hiszpańskim. Mam zamiar namówić mamę żeby mi wykupiła pakiet bo od zawsze chciałam się nauczyć tego pięknego języka :) Mam nadzieję, że ten kurs mi to umożliwi. Trzymajcie kciuki!

Ola
lat 15, Brudzew, olunia...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.01.2009
IP/Host: *.adsl.proxad.net
Mieszkam we Francji od 15 lat, chodzilam na rozne kursy i musze przyznac, ze Wasz jest bardzo dobry, gramatyka jest wytlumaczona jasno i przystepnie. Jedyny minus to to, ze i w wymowie, i w intonacji slychac wyraznie polski akcent...

Basia
lat 35, Paryz, mary...@free.fr

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.01.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Kurs j.Niemieckiego uwazam za bardzo dobry i bardzo pomocny kto ma z tym jezykiem problemy lub dopiero zaczyna. Mieszkam w Niemczech dopiero od pölroku i wiem jak na poczotku jest ciezko. Chodze tutaj na kurs i musze powiedziec gdyby nie wasza strona to z gramatki bym nic nierozumiala a kurs ten bardzo szybko leci z gramatykä co bardzo jest zniechecajoce na poczätku malo möwienia tylko suchy material, ale jakos sobie radze bo w koncu mam was:). Uwazam ze lekcje te nalezy ciägle powtarzac chociaz pamieta sie odpowiedzi w taki sposöb duzo sie utrwala a przedewszystkim wychwytuje sie bledy ktörych wczesniej sie niezauwazalo... (przepraszam za bledy, ale pisze z innej klawiatury).

ewelina
lat 30, Stade, Rita_...@onet.eu

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.12.2008
IP/Host: *.mysmart.ie
DZisiaj dosyć pozytywnie się podnieciłem tymi lekcjami próbnymi są zachęcające .opinię wyraże po jakimś czasie. andrzej!

ANDRZEJ
lat 58, koszalin, Andrzej.kot...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.12.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Przejrzałam wiele stron w poszukiwaniu dobrego kursu, jednak żaden nie był aż tak dobry jak ten! Wszystko przystępnie wytłumaczone, a nagrania są eleganckie. :)

Aleksandra
lat 15, Koszalin, olusssia...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.11.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
czegos takiego szukalam ,potrzebuje nauczyc sie francuskiego do wakacji i mam nadzieje ze dam rade ,chociaz te dalsze lekcje mnie przerazaja ale chyba z wami sie uda

GABRYSIA
lat 38, ILAWA, gabrysia.ryb...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.11.2008
IP/Host: *.eltronik.net.pl
Językiem francuskim zauroczyłam się na międzynarodowej wymianie w ostatnie wakacje i postanowiłam zacząć się go uczyć. Próbowałam z różnych źródeł, ale chyba najlepiej opracowane lekcje znalazłam tutaj. Materiał jest wyłożony przejrzyście i już po jakimś czasie zauważyłam ogromne postępy. Dziękuję za udostępnienie kursu!!! A tak nawiasem, czy planujecie dodać może kursy z jakiś innych języków? ^^ Pozdrawiam

Sol
black.le...@op.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię